Rose-moj decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 16171819> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
e sad kad te krenulo, idemo dalje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Bravo rose, samo naprijed, okviri su ti super...
|
|
![]() |
|
tea... ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 24 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 40 |
Rose,okviri su ti prekrasni!Samo tako naprijed da možemo i dalje komentirati!zato i jesmo tu,da si pomažemo.
![]() ![]() |
|
Carpe diem
Iskoristi dan |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
hvala vam puno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Boki318 ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 04 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 47 |
Bas su ti slatki okviri :)
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
evo ti ponovo moj poticaj
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
je malena malena,okviri su od gipsa. hvala vam svima na divnim komentarima koji su mi poticaj da budem bolja.
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
bravo draga- okviri su mi prekrasni- baš su divni- samo naprijed
![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
baš mi je ovo dobro, bravo!
jesu li ovo gipsani okviri?
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
ruzice samo naprijed
![]() ![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
bravo Rose, samo dalje ti radi i nama pokazuj svoje radove da te možemo pohvaliti
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Napokon da i mi tebe možemo pohvaliti. Bravo! Samo tako naprijed
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
evo me
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
A ako ti je ta salvetica zadnja onda bolje i da je zgužvana - a da se utješiš sama sebi a i drugima reci da je tako moralo biti i sve 5 |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo Rose, baš su ti lijepi ukrasi, samo naprijed.
I koliko god se iskreno divili prekrasnim ovdje prikazanim radovima, ono što sami napravimo je ipak naše i veseli nas, u tome uživamo i to je najbitnije.
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
rose keramičke pločice na kojima ti se zgužvala salveta namoči u vodu i otpast će pa onda možeš ponovo raditi na njima
![]() koliko vidim salvetice su ok zaljepljene na ukrasima
i da te utješim i meni se zgužva salveta povremeno i onda ju lijepo ogulim i radim ponovo
![]() |
|
![]() |
|
Napokon , tvoj mali a tako veliki korak. Krenulo te, idi dalje i sretno ti bilo
![]() |
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
joj tak mi je drago da konacno vidimo i tvoje radove
bravo
![]() ne znam kako radis vecu povrsinu da ti se jako guzva
meni se isto prije puno guzvalo jer sam stavljala previse ljepila, a sad stavim samo malo ljepila tako da salvetu mogu poravnati prstima ili spuzvicom i onda se ne guzva toliko
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 16171819> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |