Franjicine kopanjice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 51> |
Korisnik | |
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sad sam spazila na zadnjoj slici, pa ti imaš jednu vrstu haemanthusa..baš krasno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
To odmah znači Silvek kako i ti to puhmuhtusa možeš imati samo se javi tko dolazi u četvrtak na kavu... ima prekonekoliko lukovica pa samo izrazi željicu. Da, tvoj kivano je još živ, pomalo postaje narančast i baš me oduševljava kako se mijenja!
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Ovo naše druženje ima zaista čudesno djelovanje na sve nas (pa pogledajte koliko samo bebica očekujemo!!!!) a mi u prvom ocvatu mladosti isto tako usvajamo neke novine! Tako sam danas u prolazu kraj jedne vešmašine na krupnom otpadu jednostavno morala pokupiti vrata i sad imam fenomenalnu, veliku, plitku vatrostalnu posudu - ma ne bum sadila kao Iris i Triša već ću je srediti kao zdjelu za blagdanske kolače, već se veselim!
Baš i nisam bila za nekakav posao kad sam došla doma (pokušala pohvatati konce kome sam obećala salvetice, glupača ih složila sve jednu na drugu bez pregrade a pp sam fino jednim potezom ispraznila...) pa sam morala priznati kako sam blesasta i tražiti tetesalvete da mi se ponovno jave.
Jedino što sam odradila
![]() baš zgodno izgledaju ražnjići sa šnitama naranči, sušila sam ih u pečnici a sad malo na zraku... cijela mi kuća miriši (počelo odbrojavanje dana do svadbe...).
Vera4 - nećakinja se javila kako joj je pekmez po tvom receptu fenomenalno uspio. Samo ne kužim kakvu je to kombinaciju napravila (čini mi se po receptu za slatko) pa onda dodala i cimet i nešto svašta - pa glavno da je kostur tvoj,
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Jako lijepi aranžman, a suhe naranče moja kći ovako na kolutiće izrezane i osušene stalno ima viseće od stropa i dugo vremena ostaje njihov miris u zraku.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Imaš ti pravo, pa to bi i trebalo biti stalno negdje u zraku a ne kupovati nekakva blesasta mirisna ulja i kaj ja znam kaj sve ne! Vidiš kako ja tebe slušam, stalno nešto od tebe naučim!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
A tek ja od tebe . daj želim te malo vidjeti ženo, kad dolaziš i Rijeku, il da se nađemo na pol puta.
![]() ![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
puf, puf, puf, evo skinula sam paučinu s dnevnika, ovo je stvarno čudno, pa ne mogu vjerovati da me nije bilo preko 10 dana.
Ništa posebno nisam radila danas, malo pogledala cveteke, još uvijek traje prilagođavanje, sabljicama se nekako ne sviđa u kući, poneki listić otpada ali vidim kako ide i novi, kaktusić prepun pupova, samo što ne puknu, baš ništa ne izgleda presretno u stanu sa tim ludim promjenama temperature a i gotovo stalnim sumrakom.
Danas imala prelijepo druženje sa našom leonardom, jadna ostala šokirana kad je vidjela da su kopanjice, stvarno kopanjice i da je sve tako maleno. Dagi ljudi, veselim se njihovom ponovnom dolasku.
Poslijepodne proletjelo brzo, prebrzo,nista pametno nisam napravila a nisam se niti odmorila, uveče malo tipkanja sa MPK, očekivanje MPS i MKM izvana i evo, već se treba spremati za novi radni tjedan.
|
|
![]() |
|
Dobro je znati da tvoje kopanjice nisu pale u zaborav, te da si još uvijek tu.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Ma draga moja, mučim neke druge brige, nisam svoja a danas se baš dobro osjećam, malo sam se izolirala do obitelji i problema i sad je bolje!
|
|
![]() |
|
Glupo je,a li moraš to učiniti češće - imali što novo na ostalim poljima.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
drage moje.....doista ja ostala bez teksta...kaze franjica ...evo da ti pokazem svoje kopanjice.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Franjice draga....razumjela sam odma da se nešto tužno događa.....
...za tebe....mozaik iz Lourdesa....
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ja ti za sada saljem samo
![]() |
|
![]() |
|
Fala svima na mislima, molitvama, dobrim vibrama....
već rekoh kako me jugo propuhao, kiša oprala, susnježica preplašila, bura sledila i koja zraka sunca držala budnom ovih dana
![]() prvi vidikovac na Velebitu nakon Sv. Roka i pogled koji fascinira i dokumentira to o čemu vam tipkam
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vauuu,uvek se raznezim kad vidim taj krajolik!
![]() |
|
![]() |
|
trnna ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 37 |
ajme koji pogled. a gdje je to?
|
|
![]() |
|
Ubi me ako sam zapamtila kako se zove to odmorište, uglavnom, prvo na Velebitu kad se penješ a izađeš iz Svetog Roka, tek ga uređuju a pogled je MRAK
![]() Ima stvarno dobrih ideja kod uređenja okoliša, u pripremi je i stari plug, uređuje se dječje igralište, ma , nedavno smo pričali kako kod nas ništa nije u redu...je, ljudi moji, je i sve više se uređuje okoliš i sve pametnije se uređuje
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Drago mi je Franjice da si ovo napisala da se sve više uređuje i da ima prekrasno uređenjih mjesta. I ja sam nekad dobila dojam da se stalno govori kako kod nas ne valja ništa. Ja putujem 25 godina 2 puta godišnje u Slavoniju i u Varaždin i svake godine vidim napredak u svim županijama kroz koje prolazim, a posebno u posljednjih nekoliko godina. A Dalmatina (ovo gdje si snimila) je remek djelo, jer lako je cestu probiti na ravnini, ali kroz ovaj kamenjar i da sve to lijepo izgleda, da je sve uredno, to je veliki uspijeh.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
"Franjice, buš mi prosim te lijepo
![]() razmnožila onaj kaktusić prstići? Imala ga je nekad moja baka ali joj je krepal... ![]() Cure drage, taj kaktus nisu prstići, nego ZMIJA. Oprostite ne vićem, nego onako, upravo ste rekle dosta o zmijama i onda se raspametite nad kaktusom zmijom. Prstići su mali, manji od maloga prsta - imala sam davno oba. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 51> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |