OTOK: početci |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 30> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o kakvom odustajanju se ovde prica,zeno draga "jucer" si pocela radit i gle kakve radove imas..a sto ce tek bit kad budes imala staza..
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() evo i mog božoćnog tanjura, nije baš nešto, ali je moj
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Nemam što dodati, curce su rekle baš sve! Fantastično, krasno...komplimenti! Zaista si sposobna!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
imam i ja ove prozore i uopce mi nije palo na pamet da se mogu ovako kombinirati. svaka cast na ideji! predobro!!! |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Pa ništa ne fali tom tanjuru... nemoj biti tako jako kritična prema sebi!!!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Evo i moje škrinjice s blagom
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
i tanjur i skrinjica su prekrasni,bravo,bravo,bravo..
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
skrinja je super.......jako je lijepa
|
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
u lijepu si skrinjicu pospremila blago
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
baš si bila vrijedna, krasno 5+
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
vrijedne rukice..........pa ti si svestrana..........samo tako nastavi...bravo...
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
još uvijek se tražim u svemu tome, ali da bi znala što mi leži moram flertovati sa svim i svačim. Ali naći ću se ja... hvala na podršci ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
škrinjica je prekrasna
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
"prozorčeki" su ti fantastični, sviđa i se kako si kombinirala salvetice
|
|
![]() |
|
![]() ![]() Uvijek nastojim što ljepše omotati poklone, ove godine rođendanski poklon mojoj šogorici sa malo salvetica (pločice od das mase sa cvjetićima od salveta)
|
|
![]() |
|
Znači krenuli smo u nove pobjede, super ideja , a što volim zeleno
![]() |
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
stvarno originalna ideja i izgleda super
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Kao što je već Gortyina rekla.....zaista orginalno....super ideja..... vjerujem da ti je šogorica bila oduševljena.....ja bi bila...itekako....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Super ideja za zamatanje poklona, skoro da me ne bi ni zanimao poklon koji je unutra!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |