Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 79> |
Korisnik | |
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baš ti hvala draga što si mi otkrila na čemu su to radovi,
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Dada imam ti ja još jednog od 21 ali kompić je samo njegov i ničiji (studira informatiku) tu nitko nema pristupa a zašto - baš se pitam.
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Mogi li ti pomoći?? viči |
|
![]() |
|
![]() za mlekeco |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
baš je slatko, kakva je to salveta?? samo ovaj rozi motiv na bijelom?? ja biiiii........
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
to je za secer ili mlijeko? jako je lijepo---njezno
|
|
![]() |
|
ja sam stavila mlijeko, a motiv sa salvete stare cca 35 godina a možda i više. Ima i ljubičasti ali samo je po jedna salveta bila. jednoslojne
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
jako lijepo. gogs...nježno...
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
baš je zgodan uzorak
|
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
jako slatko |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
ja imam cijelu kutijetinu tih salveta....to su one jednoslojne
|
|
![]() |
|
već sam čula o tome i moram doći do tebe na onu prošlogodišnju kavicu pa da se uvjerim u tu hrpetinu ali kad ti prođe gužvica oko ročkasa, može?
|
|
![]() |
|
neg kak...sam dojdi
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
|
![]() |
|
kakvu mila trebas jednoslojnu prahistorijsku-koji motivcek
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
|
![]() |
|
daj na pp adresu pa ti slozim |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
ima kutiju tih salveta casna rijec. i prekrasne su. cekam da vidim kaj bu s njima napravila, jer one koje je izvadila iz kutije i cekaju uratke su mrak. sam cekajte.
gogs, jako jako lijep motiv ukomponiran na vintage dozu za mlijeko. me like mucho! :)
|
|
![]() |
|
cuj onaj okvir kaj sam danas stavila-one crvene pupoljke ruza sam stavila od te jedne salvete, sam da ti velim da se teze lijepe neg ove kaj razdvajamo
|
|
![]() |
|
a meni se čini da se lijepe puno bolje jer se toliko ne gužvaju. Ma sve to valjda ovisi i o papiru jer ih ima raznih (kak se veli - tkanja? ma nije to ali mislim da kužiš)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |