Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 113> |
Korisnik | |
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tako je |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
joj koja smo mi manijakalna ekipa z akupovinu platna ..hihihi
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ponovo se radi narudba za platna? pisi i mene,javim jos koliko cu uzet
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Joj curke kako ste vi vrijedne. Ja još nisam preuzela ni prvu turu platana od bubamare...
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Djevojčice, ja nigdje nisam vidjela da se nude i ostale dimenzije ![]() Možeš ponoviti kaj se nudi i po koliko kunica, pls? |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
hihihi koje ludilo a buba spava
hippy stavila sam fotke sa sljemena i vrtica i bor na slike..odi gavidi majstora malog
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
odoh pogledati....a ti imaš ppppppppppppppppppppppppppppppppppppp ![]() |
|
![]() |
|
ok
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
buba ne spava, samo za informaciju....
![]() e sad ovako da prijeđemo na stvar, 3 su dimenzije platna (mogu naručiti i ostale, ako netko želi) : 10x10, 15x15 i 20x20. Cijena platna 10x10 je 0,99 eura ili 7 kn Cijena platna 15x15 je 1,5 eura ili 11 kn Cijena platna 20x20 je 1,8 eura ili 13 kn sad ću ispod staviti popis koliko je tko i koje dimenzije naručio pa vas molim da provjerite još jednom. druga stvar je ovako, ja sad imam cca 100 platna za naručiti u različitim dimenzijama, pa bih jako cijenila ako biste mi novac mogli uplatiti do 14. cca jer ću tih dana naručivati, a puno mi je za dat preko 100 eura jer ih onda neću dobiti odmah natrag, a i sebi bi još nekaj naručivala. ukoliko netko ne može, mogu ja dati novce za njega. evo popisa PLATNA 10X10: SunceRi 10 Gogs 10 FranjicaZG 10 Kaća43 10 Leonarda 5 Jassi 10 Spring 5 Rose 2 Ančica 10 PLATNA 15X15: Hippy 10 Jassi 10 Ninochka 10 Gogs 10 Spring 5 Kaća43 5 SunceRi 10 Ančica 10 PLATNA 20X20: Jassi 10 Hippy 10 Spring 5 Leonarda 4 Gogs 5 Proljeće 2 eto, molim vas čekirajte.... |
|
![]() |
|
ja stimam, sam mi jos reci kolika je postarina, jer mislim da je preglupo da nam narucujes i donosis platna i placas postarinu.........prosim meni na pp posalji koliko novaca s postarinom ti uplatim i tvoj br racuna, tak da prek interneta ti lovu prebacim
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
gle poštarina je stvarno jeftina, kad bi to dijelila na nas sve isplao bi možda kunu, tak da se s tim nemojte zamarat, ionako bi je sebi platila, cijena poštarine se ne uvećava s težinom i sl. pa nije problem....
|
|
![]() |
|
hmmmmmmmmmmmmm...ja cu onda par kuna vise uplatiti
|
|
![]() |
|
ajde daj nemoj zezat s par kuna....kaj mi sve uvališ svaki put i sad ćep mi uplatit par kuna, ni slučajno....
|
|
![]() |
|
ko te kaj pita...belj
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Hoćeš ojriće, možda ti više paše?
|
|
![]() |
|
Buba,
daj mi pošalji generalije za uplatu... ![]() |
|
![]() |
|
može eure, primam sve valute.... ![]() |
|
![]() |
|
i molim vas napišite nick da se ne pogubim....
|
|
![]() |
|
ja ti dam u nedjelju na rockasu
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
buba,ajde pliz,dodaj meni jos pet komada 15×15..i posalji broj racuna na pp..ja cu ti poslat koju kunu vise za postarinu kad meni budes slala
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |