Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 113> |
Korisnik | |
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ok.. vidjeh da si primila moju poruku!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
jesam jesam, jel imaš moj br računa od prošli put il da opet šaljem?
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Imam sve.. čak i dijete koje je spavalo samo pola sata pa možda to i prije 17 sati obavimo!!
Valjda se boji da se snijeg ne otopi a da se ona još koji put ne sanjka!! ![]() |
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
moram samo napisati da obozavam decoupage!
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
i ja draga |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
i ja i ja!!!!!
|
|
![]() |
|
i jaaaaaa
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
i ja
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
bubyć
dodaj mi 4 kom 20x20 i šalji iznos na pp i adresu , saljem postom i ako zeliš koju salveticu pa tako vec kad sam u pošti da saljem sve |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Ako imaš lufta još 5 komada 20x20 ?
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Baš sam nezajažljiva, daj meni molim te još po 2 od 15x15 i 20x20, molim te pošalji mi na pp broj računa da ti prebacim novac, pusica ti forumsko posvojče, baš lijepo brineš o svima nama!
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
joj nasa buba je za pet+!!!!!!!!!!!!!!
cak stoicki trpi tonija u svim fazama.......heheeh zenska svestrana vjerujte
|
|
![]() |
|
dobro a di ste sada svi????
|
|
![]() |
|
Franjice, dva od svake ili dva kao 1x 15x15 i 1x 20x20???
|
|
![]() |
|
a tu si....vec sam se zabrinula...di je brod?
|
|
![]() |
|
ma joj, spavam malo....samo što nije, još ga treba malo ukrasit, bum stavila skoro, bez brige....
|
|
![]() |
|
JASSI TREBA NEKOGA IZ KRIZEVACA HITNO...NAIME RADI SE O NEKOLIKO PAKETA ROBICE ZA BEBU DO 9 MJ STAROSTI KAJ SAM USPIJELA NABAVITI, ALI POSTA BI NAS JAKO PO NOFCANIKU...IMA NETKO DA IDE ZA ZGB????? PLS HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
pa nek pošalju pakete busom....najjeftinije
|
|
![]() |
|
paketa je 5-6 komada |
|
![]() |
|
pa kaj onda, mislim da to ne bi trebao bit problem, znaš kolko sam puta bila na autobusnom kad dolazi bus iz recimo metkovića, opuzena i sl. pa kad se šalju paketi mandarina....u busu 3 putnika, a u bunkeru 100 paketa...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |