bubamara - novi radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 19202122> |
Korisnik | |
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a jok ja bi to na svoju sobu
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
to i ide zajedno, a bilo je napisano na vratima našeg razreda u srednjoj. I nitko to nije skidao mada je bilo na papiru i zaljepljeno salotepom. |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
cure, ima tih drvenih slova za kupiti u http://www.nb-net.hr/ (Internet kupovina / Dekorativni materijal / Dekorativni motivi
jedno slovo je 2,5 kn (3 cm).
imaju i set slova od moosgumi pjene (ili kak se već to piše) mislim da je nekih 150 komada unutra i to košta oko 20 kuna.
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
hihihi ja bi cijeli natpis stavila...dobro zboris gogs
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
ili ULAZ SLOBODAN - IZLAZ NIJE GARANTIRAN
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Supač su ti natpisi... pa kaj onda kaj ih nema kod nas kupiti, imamo mi malo tvrđi karton ... pa onda malo ukrasne žice i kad dobijem jednog gusara kojeg sam si zacajhnala dobit će "moja mala ljubav" veliki netjak Dario natpis na ulazu u njegovu sobu uz dodatak - ZABRANJEN ULAZ! Vjerujem da će ga to oduševiti!
|
|
![]() |
|
a na vrata spavaće sobe haaaaa, samo sadržaj ????
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
pa da, ili na vrata od kupaone il nekaj...
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
bubyć
ovo je predivna ideja za rodjendane.......ma i mi veliki si mozemo takvo sto ispoklanjati....pa na vrata ormara zasto ne... ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
fala fala svima....!!!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ajme bubice što su ti ovi radovi lijepi, ma prekrasno!!!
A ovaj sa Ivanom mi je poseban, oduševila si me!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
he he he ehe he...
|
|
![]() |
|
evo lupam celom u stol...kao da si klon mog antonia
|
|
![]() |
|
ma joj dobro, nije hića kad stigneš, al požurrrrrrrrrrriiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
joj nemrem sad plsssssssssssss, umorna sam ko pas.....a mozda i odem,,,uf, moram pospremat ves i svakaj i krepana sam, mislila sam sutra na poslu pogledati, ...joj ti si atilaaaaa
|
|
![]() |
|
paket novih me čeka???
![]() |
|
![]() |
|
hehehe zato i velim, kod mene bus dobila sam najljepse, bdw spremila sam ti paket novih..lalalalala
neg kak da sam dupina vidla.....joj jako je cece
|
|
![]() |
|
i dupina sam stavila kaj si mi dala, si vidla?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 19202122> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |