Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 113> |
Korisnik | |
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma probaj ih nazvati, mozda imaju ili znaju ...ja kasnije jos potrazim na net-u
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Jassi, hvala ti ali to je pjesmarica a ja tražim staru crvenu čitanku već 10-ak godina, što po sajmovima što po antikvarijatima ali nema.Možda netko ima na tavanu pospremljenu .To ti je prekrasna čitanka , šteta da se takve više ne štampaju. Možda ću imati uspjeha u potrazi
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
http://arhiva.sanjamknjige.hr/katalog/index.asp?p=izdav&s=45
evo tu za 60 kn
|
|
![]() |
|
a zakaj ne zguglas jel ima neki antikvar ili duvan z aprodati
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Djevojčice, ima li netko čitanku Sunce na prozorčiću (to je čitanka za prvi razred iz 70-ih)ili za prodati ili posuditi da nešto iskopiram
![]() |
|
![]() |
|
moram provjeriti...i dalje trazim.......
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Ja to više i ne moram pisati ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
pa kaj onda, mislim da to ne bi trebao bit problem, znaš kolko sam puta bila na autobusnom kad dolazi bus iz recimo metkovića, opuzena i sl. pa kad se šalju paketi mandarina....u busu 3 putnika, a u bunkeru 100 paketa...
|
|
![]() |
|
paketa je 5-6 komada |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
pa nek pošalju pakete busom....najjeftinije
|
|
![]() |
|
JASSI TREBA NEKOGA IZ KRIZEVACA HITNO...NAIME RADI SE O NEKOLIKO PAKETA ROBICE ZA BEBU DO 9 MJ STAROSTI KAJ SAM USPIJELA NABAVITI, ALI POSTA BI NAS JAKO PO NOFCANIKU...IMA NETKO DA IDE ZA ZGB????? PLS HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
ma joj, spavam malo....samo što nije, još ga treba malo ukrasit, bum stavila skoro, bez brige....
|
|
![]() |
|
a tu si....vec sam se zabrinula...di je brod?
|
|
![]() |
|
Franjice, dva od svake ili dva kao 1x 15x15 i 1x 20x20???
|
|
![]() |
|
dobro a di ste sada svi????
|
|
![]() |
|
joj nasa buba je za pet+!!!!!!!!!!!!!!
cak stoicki trpi tonija u svim fazama.......heheeh zenska svestrana vjerujte
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Baš sam nezajažljiva, daj meni molim te još po 2 od 15x15 i 20x20, molim te pošalji mi na pp broj računa da ti prebacim novac, pusica ti forumsko posvojče, baš lijepo brineš o svima nama!
|
|
![]() |
|
Ako imaš lufta još 5 komada 20x20 ?
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
bubyć
dodaj mi 4 kom 20x20 i šalji iznos na pp i adresu , saljem postom i ako zeliš koju salveticu pa tako vec kad sam u pošti da saljem sve |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
i ja
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |