Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Chat - Brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Chat - Brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 113>
Korisnik
Poruka
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 08:15
Originalno poslano od člana lollypop lollypop napisao:

moram samo napisati da obozavam decoupage!

Ja to više i ne moram pisati
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 09:13
moram provjeriti...i dalje trazim.......
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 10:19
Djevojčice, ima li netko čitanku Sunce na prozorčiću (to je čitanka za prvi razred iz 70-ih)ili za prodati ili posuditi da nešto iskopiram
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 10:20
a zakaj ne zguglas jel ima neki antikvar ili duvan  z aprodati
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 10:32
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 11:09
Jassi, hvala ti ali to je pjesmarica a ja tražim staru crvenu čitanku već 10-ak godina, što po sajmovima što po antikvarijatima ali nema.Možda netko ima na tavanu pospremljenu .To ti je prekrasna čitanka , šteta da se takve više ne štampaju. Možda ću imati uspjeha u potrazi
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 11:11
ma probaj ih nazvati, mozda imaju ili znaju ...ja kasnije jos potrazim na net-u
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 11:22
zovem ali se nitko ne javlja, možda imaju gablec ali zvati ću ponovo, ako imaš volje za pretragu HVALA
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 11:23

Mislim da sam ja učila iz te čitanke , ali to je bilo pred nesmijem ni reći koliko godina, ili možda nisam, ali kako je moja mama bila učiteljica poznajem i kasnije knjige, ili možda od moje djece.

Pogledat ću u nedjelju kod mame, možda je još uvijek negdje spremljena
pa ti javim.

Je li u njoj ona pjesma

Kad bi meni mladom
bila lađa data
sa pramcem od srebra
i s krmom od zlata...

Ne mogu vjerovati da još uvijek znam cijelu

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 11:29
Zlatna lađa

Kad bi meni mladom
Bila lađa data
Sa pramcem od srebra
I s krmom od zlata,

Od šarenog drva
Vesla bih tesao,
Od bijele svile
Jedra bih joj tkao.

Plovio bih njome
Preko modra vala;
Jedrio, veslao
Od žala do žala.

A kad bih svijet
Obišao cio,
Tu bih lađu svoju
Svačim napunio.

Donio bih majci
Svega blaga dosti...
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 11:37
Jassi, draga, zaboravi ono sa antisklerinom.... ...svaka čast
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 11:38
ne, to ti je čitanka za drugi razred i čitanka se zvala Zlatna lađa a u njoj je ta pjesmica.Sunce je godina ranije - generacijo moja? unutra ti je
jednog jutra u gaju
ptice digle graju
je li slavlje je li buna
ne danas je sat računa...
i neka o baki koju baš i ne znam,
Ako sretneš moju baku,
negdje samu na sokaku,
ti joj priđi srca laka,
kao da je tvoja baka.
ili
krava čita novine u carstvu hladovine.
Dva je slova pročitala a tri lista progutala

Čekam nedjelju
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 12:40
Jassy, nastavak

djedu štap sa glavom
od slonove kosti
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 12:55
jao poznato mi jako....nemrem ju dozvat u glavu.......
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 13:18
sićan se te čitanke,ja sam učila iz nje,sad kad sam pročitala ovu pjesmicu... Smile
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 14:27
Ajme...vidi tko je nama došao na foruma.....moja prva virtualna prijateljica: MIŠKOPIŠKO!!!!!!!!
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 14:33
di jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

miskopiskoooooooooooooooooooooo

zakaj ti mene ne volisssssssssssssssss

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 14:42
Mi se vratili sa sanjakanja... bilo nam je suuuper... evo dijete mi spava... nadam se duže nego jučer!!
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 14:47
jao blago tebi, ja dojdem kasno pa nista od toga,,,,danas cu probati...jedva cekam da dobijem salveticeeeeeeeeeeeeeeeeee..lalalaaaaaaa
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 15:01
Ja nisam od Božića ništa radila... imam par ideja ali mm mora nekaj ispiliti pa čekam na njega...
ma vrijeme mi je da krenem!!

I ja jedva čekam slaveteeeee
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 113>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 4,140 sekundi.