JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 58> |
Korisnik | |
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sta reci osim da je sve super i sve za pet
podloga na prvom Klimtu mi je pre pre dobra
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
thx mila...ta me podloga namucila...prvo crna, pa zlatno s cupavim kistom, pa zlatna akril olovka, pa srebrna, pa utapkavanje sljoka sa zlatnom bojom....dosta posla
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Sve sam ti " tam " iskomentirala.....a draga moja mogu ja to ponavljati do besvijesti
![]() Flaše su ti zaista jako zgodne i ne svakidašnje ( a to posebno cijenim ![]() ALI....ja totalno padam na tvoja platna.....ne znam koje mi je bolje...naravano Klimteka nebum ni komentirala..... ...ali recimo ove kale....meni je ta salveta toliko neprivlačna da nikad niš s njom nisam napravila ...a ti si od nje napravila super interesantnu slikicu....zaista draga...SVAKA ČAST ![]() ![]() A ovo dvoje klinaca....to je ona maramica???? ....ma super si se poigrala sa ovim tonovima oko motiva..... ...draga...reći ću ovo samo jednom: I JA JEDVA ČEKAM LJETO ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
sve je lijepo, no ovog puta mi klimt nije favorit. mozda sam ga se zasitila, ne znam.
rad koji je fantastican, koji m je toliko lijep da ga treba staviti na pocasno mjesto je - platno djevojcice i djecaka. jednostavno neopisivo lijepo. kao proljece. motiv, tvoj detalj...prekrasno....
druga slike su kale, prekasno si ju doradila na svoj tipicno jassi nacin.
na trecem mjestu mi je sampanj boca sa balerinom.
u svakom slucaju, prekrasno
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
klinci na maramici ????????? gdje si kupila. Sve lijepo ali ja sam za dječicu
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
o fala curke
nino...klimtek je moja ljubav i nema pomoci, izbor klinaca je i moj ovaj puta, hehe isto mislimo
hippy-kala mi je bila odlicna uvijek, ovak sa srebrom je super, danas idem po one sprejeve-kaj sam jucer poljubila vrata
gogs, kupila jedan komad maramice papirnate...klinci su i meni favoriti
a boce...da balerina je ona koja dominira
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Radovi su pre,pre,pre lijepi...ali eto i meni je najljepši rad djevojčice i dječaka na platno!!!
Idem opet sve pogledati...
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
A one boca sa balerinom...da li si to možda stavljala frost design prije salvete???
|
|
![]() |
|
jok to je bila mutna boca koja je na mjestila gdje sam razvukl alak postala prozirna...tak da znate za mutne boce kaj se desava od laka
hval amila
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
pa bas taj efekt mi se svidja, i da znam, kad lakiras mutno postaje prozirno, to sam naucila na tanjurima. fora....meni na hladnoci se digla dva tanjura (vani ih lakirala, pa zaboravila, a minus vam dize lak na tanjurima sa krakleom). u svakom slucaju, poslikam pa stavim. kombinacija frosti efekt pjeskarenog stakla, ma bu dobro...moraju ispasti snijezni ;)
|
|
![]() |
|
po ovom vremenu i mora..hehe
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
ne paket nego komad?????? |
|
![]() |
|
da komad-jedan
|
|
![]() |
|
otisao zlatni klimtek za poklon!!!!!
|
|
![]() |
|
otisao i srebrni svijecnjak..lalalaaaaaaaa
i crveni morti ode
ma zadovoljna sam s ovom turom radova tak da znate curke
|
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
jassi, vidim da ćeš nešt raditi na crijepovma, pa evo ti jedan link gdje ti ima nešto opisano. .možda ti kaj pomogne. .
![]() |
|
![]() |
|
jao mila hvala ti...jako je zgodno ovo
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
kakvi radovi, samo odi u galeriju i stisni decoupage...pa ludnica!!
|
|
![]() |
|
cek idem vidit, to nisam gledala
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Ja sam bila uvjerena da se to radi s Fimo masom.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |