Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - JASSI_moja galerija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

JASSI_moja galerija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3839404142 58>
Korisnik
Poruka
gortyna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 173
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gortyna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 09:37
sta reci osim da je sve super i sve za pet
podloga na prvom Klimtu mi je pre pre dobra
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 09:40
thx mila...ta me podloga namucila...prvo crna, pa zlatno s cupavim kistom, pa zlatna akril olovka, pa srebrna, pa utapkavanje sljoka sa zlatnom bojom....dosta posla
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 09:48
Sve sam ti " tam " iskomentirala.....a draga moja mogu ja to ponavljati do besvijesti
Flaše su ti zaista jako zgodne i ne svakidašnje ( a to posebno cijenim

ALI....ja totalno padam na tvoja platna.....ne znam koje mi je bolje...naravano Klimteka nebum ni komentirala.....
...ali recimo ove kale....meni je ta salveta toliko neprivlačna da nikad niš s njom nisam napravila ...a ti si od nje napravila super interesantnu slikicu....zaista draga...SVAKA ČAST

A ovo dvoje klinaca....to je ona maramica???? ....ma super si se poigrala sa ovim tonovima oko motiva.....

...draga...reći ću ovo samo jednom: I JA JEDVA ČEKAM LJETO    
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 10:06
sve je lijepo, no ovog puta mi klimt nije favorit. mozda sam ga se zasitila, ne znam.
rad koji je fantastican, koji m je toliko lijep da ga treba staviti na pocasno mjesto je - platno djevojcice i djecaka. jednostavno neopisivo lijepo. kao proljece. motiv, tvoj detalj...prekrasno....

druga slike su kale, prekasno si ju doradila na svoj tipicno jassi nacin.

na trecem mjestu mi je sampanj boca sa balerinom.

u svakom slucaju, prekrasno ClapClapClapClapClap
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 10:08
klinci na maramici ????????? gdje si kupila. Sve lijepo ali ja sam za dječicu
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 10:12
o fala curke

nino...klimtek je moja ljubav i nema pomoci, izbor klinaca je i moj ovaj puta, hehe isto mislimo

hippy-kala mi je bila odlicna uvijek, ovak sa srebrom je super, danas idem po one sprejeve-kaj sam jucer poljubila vrata

gogs, kupila jedan komad maramice papirnate...klinci su i meni favoriti

a boce...da balerina je ona koja dominira
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 10:52
Radovi su pre,pre,pre lijepi...ali eto i meni je najljepši rad djevojčice i dječaka na platno!!!
Idem opet sve pogledati...
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 10:54
A one boca sa balerinom...da li si to možda stavljala frost design prije salvete???
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 11:03
jok to je bila mutna boca koja je na mjestila gdje sam razvukl alak postala prozirna...tak da znate za mutne boce kaj se desava od laka

hval amila
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 11:18
pa bas taj efekt mi se svidja, i da znam, kad lakiras mutno postaje prozirno, to sam naucila na tanjurima. fora....meni na hladnoci se digla dva tanjura (vani ih lakirala, pa zaboravila, a minus vam dize lak na tanjurima sa krakleom). u svakom slucaju, poslikam pa stavim. kombinacija frosti efekt pjeskarenog stakla, ma bu dobro...moraju ispasti snijezni ;)
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 11:30
po ovom vremenu i mora..hehe
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 14:14
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

o fala curke

nino...klimtek je moja ljubav i nema pomoci, izbor klinaca je i moj ovaj puta, hehe isto mislimo

hippy-kala mi je bila odlicna uvijek, ovak sa srebrom je super, danas idem po one sprejeve-kaj sam jucer poljubila vrata

gogs, kupila jedan komad maramice papirnate...klinci su i meni favoriti

a boce...da balerina je ona koja dominira

ne paket nego komad??????
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 14:25
da komad-jedan
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 14:32
otisao zlatni klimtek za poklon!!!!!
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 19:59
otisao i srebrni svijecnjak..lalalaaaaaaaa
i crveni morti ode

ma zadovoljna sam s ovom turom radova tak da znate curke
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 320
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 17:59
jassi, vidim da ćeš nešt raditi na crijepovma, pa evo ti jedan link gdje ti ima nešto opisano. .možda ti kaj pomogne. .Wink
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 23:11
jao mila hvala ti...jako je zgodno ovo
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 23:17
kakvi radovi, samo odi u galeriju i stisni decoupage...pa ludnica!!
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 23:19
cek idem vidit, to nisam gledala
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 23:26
Originalno poslano od člana cleopatra cleopatra napisao:

jassi, vidim da ćeš nešt raditi na crijepovma, pa evo ti jedan link gdje ti ima nešto opisano. .možda ti kaj pomogne. .Wink

Ja sam bila uvjerena da se to radi s Fimo masom....EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed.... bum se skrila u mišju rupu!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3839404142 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,235 sekundi.