kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 80> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baš sam mislila da neće biti ništa novog, ali eto
Bravo Kaća |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično! i like it!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
otok,rose hvala najljepsa
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Svaka čast Kaća..ti si stalno vrijedna......a ovaj treći pitar mi je nešto posebno.....
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
ma ti draga nisi festala nis.......ili su ti djedamrazovi vilenjaci pomagali...
![]() svidja mi se puno plavuso moja....radovi ti ne izgledaju bas kao od plavuse... ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Predivno, predivnooooooo!!
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
a ko ce ti rec nego plavusa ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
meni su svi prekrasni...prvi mi je pravi ugođajni
![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
ti pitari kako ih nazivas, su ti fantasticni. jako ih lijepo oslikavas, jednostavno svaki je bolji od prethodnog. prekrashno :)
|
|
![]() |
|
hvala miskopisko,hvala ninochka..jos jednom, hvala svima na krasnim komplimentima
![]() |
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
lijepi radovi i motivi
prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
A što više reći...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gortyna i gogs imate veliku pusu od mene
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
U početku me nisu toliko fascinirali tvoji pitari, no što dalje ideš to su mi fantastičniji, baš su posebni i vjerujem kako su ljudi koji su ih dobili pesretni.
|
|
![]() |
|
franjica imas pusu od mene,hvala na lijepim rijecima
evo i od mene nesto novo i nesto staro,ali zaboravljeno poslikat i stavit tu.dakle prvo staro ![]() ![]() ![]() a ovo je jucer napravljeno ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
vidim bila si vrijedna, a i pohvale radovima. .izdvajam vazu(valjda je vaza), ona roza, baš mi je lijepa. .
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
jel kovcezic novi pokusaj.......kaca...ide to tebi.....bravo
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
skrinjicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
hvala najljepsa draga,to je teglica staklena,a moze bit i vaza,zasto ne.mislim da iman jos ovih salvetica,to su japanske,jednoslojne,pa ti posaljem kad ti budem slala ![]() |
|
![]() |
|
hvala mila,ovo je najnoviji pokusaj ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |