Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Detalji iz mog vrta
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Detalji iz mog vrta

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 39>
Korisnik
Poruka
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 15:20
al zato ti je procvetala bela hortenzija,moje dve su stare dve godine i nisu cvetale
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Željka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 424
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 16:39
JAOJ DADA, GDJE TI ŽIVIŠ- U RAJU? BOTANIČKOM VRTU? Doživjela sam pozitivan šok! Ne mogu vjerovati kakvog sve cvijeća imaš. A i Rea ti zakon, vidi se po izrazu njuškice da je užasno krvoločna , pravi mali medo. Ne znam što bih ti rekla, osim - ljubomorna sam na tvoj predivni vrt i tvoje cvijeće ! Vidi se da imaš ogromnu ljubav prema cvijeću! Svaka čast!
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 22:11
terasa  je super ali lantana smile39čisti mrak..a tek kolica su pun pogodak..jaaaaaaakkkkoooo mi se sve sviđa
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 22:18
mogu li se malo ogrepsti za sjemenja (ako ga imaš) carskog oka sa 4 strane ,slatko je Smile
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2008 u 18:25
Originalno poslano od člana Duda-Lave Duda-Lave napisao:

mogu li se malo ogrepsti za sjemenja (ako ga imaš) carskog oka sa 4 strane ,slatko je [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley1.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Smile" />

Moram ga prvo sakupiti...čekam lijepo vrijeme...ali nema problema!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2008 u 19:19
Kak je to sve ljepo! I ravno!
Zavidim vam na ravnim vrtovima!!!
A trube su divovi! smile39
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2008 u 07:01
Dada, slažem se sa svime i svima koji ovdje lijepe misli ostavljaju, vrtić je zaista prekrasan. Ja tu zavirim svakodnevno i tražim nove slikice kao i informacije o cvijeću Smile . Zapravo, kroz sve se ja vrtove provezem očimaWink i uživam...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2008 u 14:04
Ovo možda i nije detalj iz mog vrta nego iz garaže, gdje sam smjestila svoju anđeosku trublju, ali jednostavno, moram vam pokazati njene prve cvjetove...OGROMNI SU!

Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2008 u 17:12
,mogu misliti koliko si se obradovala
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2008 u 19:58
Kakvi cvijetovi u garaži,a kakvi če tek biti na godinu vani     
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2008 u 12:25
Drago mi je da si dočekala da se otvore.Clap Uživaj!
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2009 u 16:34
MOJ NOVI CLEMATIS...UOPĆE NIJE SLIČAN ONOME NA KUTIJI U KOJOJ JE BIO, ALI NIJE LOŠ
Oprosti Dada, moram odmah primijetiti, Clematis je smile227, ali ono što je meni upalo u oći je tegla koja očito više nije služila za kiseljenje mlijeka Tongue pa je pridružena Clematisu da ga štiti i čuva.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2009 u 17:16
[moja Rea je umiljato janje u psećoj koži.[/QUOTE]

Bravo za tvije umiljato janjesmile120je ona i cvijeće uz nju. Nažalost moja Rea je vrijedna radilica, kada na njuši krta zemlja leti na sve strane, a ja smile43.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2009 u 17:58
Draga moja, konačno sam uspjela pregledati cijeli tvoj vrt. Vidjela sam pppppuuuuuunnnnooooooo svega lijepoga.  Predugo bi trajalo da sada sve nabrojim, ali naravno moram spomenuti najljepši cvijet u tvome vrtu, za mene je to REA.
Ja sam u nekim planovima preuređenja vrta, pa za sada skupljam ideje, škicam, zapisujem, a onda krećem u žic, žic....
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2009 u 18:24
Originalno poslano od člana kat.rea kat.rea napisao:

Draga moja, konačno sam uspjela pregledati cijeli tvoj vrt. Vidjela sam pppppuuuuuunnnnooooooo svega lijepoga.  Predugo bi trajalo da sada sve nabrojim, ali naravno moram spomenuti najljepši cvijet u tvome vrtu, za mene je to REA.
Ja sam u nekim planovima preuređenja vrta, pa za sada skupljam ideje, škicam, zapisujem, a onda krećem u žic, žic....

I ja se slažem da je Rea najljepši cvijet u mom vrtu. A što se tiče škicanja, bit će mi čast ako budeš i u mom vrtu našla poneku ideju.
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2009 u 18:29
Eh da, a što se tiče tvoje Ree, pokušaj ponekad koristiti papuču ili novine...samo malo, onako lagano,u svrhu discipliniranja...tako je moja ljepotica naučila reda...to nije uništilo našu ljubav jer moja Reuška zna da je ja volim, ali mora se znati tko je gazda. I tako ćete obadvije biti sretne među cvijećem!
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2009 u 17:05
Ha, ha, znam ja da bi ta metoda trebala uspjeti, ponekada i uspije, ali najčešće se svadi samnom kada ju pokušam disciplinirati. Ma ona je mala razmažena prgavica. A kada joj nešto nije pravo samo gleda kako da se osveti, da napravi nešto iz inata. Što se toga tiče Lara mi je bila puno poslušnija.
Na vrh
jasminaaa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jasminaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2009 u 22:25
Predivan vrt imaš,Dada.Nezna se koji je cvijet ljepši.Prelistala sam sve stranice i lijepo se nauživala gledajući tvoje slike.Oduševila si me ali i Rea.Veoma je graciozna i izgleda da voli da se slika.Ja sada jedva čekam da dođe proljeće i da uslikam svoj vrt.Nije toliko lijep kao tvoj  jer je još u izradi.Sve pohvale    

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2009 u 10:19
Na ovaj tvoj prekrasan vrt treba se vratiti barem dva puta, jer prvi put se samo oduševiš, a drugi put vidiš puno lijepog cvijeće i detalja. Fotografije su također super.
život je more
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2009 u 10:44
Ovaj vrt je toliko bogat i prekrasan da samo mogu reći vaaauuu, a Reica je prava čuvarica ovih ljepota (jedino ako i ona ne kopa i okopava) i uživa u toplim danima kad ima hladovine posvud jer Aljaški teško podnose naše vrućine.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 39>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.