cleopatrina djela |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 16> |
Korisnik | |||
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
divno...
![]() a ti kazes nis posebno
![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
||
odlično!
![]() |
|||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
||
Cleo...sve ti je lijepo, ma kao i uvijek...ti već imaš svoj still
![]() Možda bi izdvojila flašu jer je zaista posebna i drugačija od viđenog ![]() ![]() ...i da...ove tvoje čaše, niske, super su mi oblika.... ![]() |
|||
![]() |
|||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
||
prekrasno je...taj rižin papir tako da finoću neku...meni je to super!
|
|||
![]() |
|||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
||
Hvala Miško. .Da, lijepila sam ga izvana i na njega stavljala motiv. . |
|||
![]() |
|||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
||
ovo sa rižinim papirom...to si ga lijepila izvana pretpostavljam?
|
|||
![]() |
|||
||
dakle, cleopatra...ne znam šta bih izdvojila....preeeekrasno...jedno bolje od drugog...ovaj cvijetni set mi je mrak...
![]() |
|||
![]() |
|||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Evo cure da vam konačno pokažem i ja koji novi rad, bilo bi ih i više, ali duuuugo traje ovo prebacivanje slika. .pa evo barem nešto. .ništa posebno.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
||
hoćemo nove radove
|
|||
![]() |
|||
||
nema na čemu i drugi put. .
![]() |
|||
![]() |
|||
||
poklon mi je krasan. .iskreno. .a ja se nadam da se tebi moj sviđa. .
![]() |
|||
![]() |
|||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
||
ti gogs sad imas brdo novih salveta..izvolis delat....staklara ne zaboravi pls
|
|||
![]() |
|||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
||
stigle salvetice među kojima je i "kantica", još samo da me uhvati ono nešto pa da počnem raditi, bude već Cleo HVALA |
|||
![]() |
|||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
||
daj da vidimoooooooooo
|
|||
![]() |
|||
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
||
sutra stavljam slikice
![]() p.s. - nadam se da ti se poklon sviđa
![]() |
|||
![]() |
|||
||
nema na čemu draga, hvala i tebi napoklonu i salvetama. .do druge kavice. .he, a sad bi mogle konačno i pofotkati radove i staviti kaj smo dobile jedna od druge. . jer kasnimo bome jako. .
![]() |
|||
![]() |
|||
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
||
draga Cleopatra, još jednom puno hvala za salvete i za poklon koji si mi jučer donijela
![]() p.s. - a i meni se najviše sviđaju ovi podlošci sa šalicama
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Hvala vam cure svima. , a što se tiče ove salvete s kanticom, to mi je prvi rad s njom jer mi se uopće nije sviđala, a imam je jako dugo več. .i sad kad ste tražile koje salvetice da vam pošaljem, sve ste tražile i tu salvetu što je vrlo zanimljivo. .
![]() |
|||
![]() |
|||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
||
cleopatra radovi,kao i uvijek,cista petica.tesko je ista izdvojiti jer je sve super,ali i mene je osvojila ona salvetica sa kanticom,pa eto,taj rad mi je favorit
![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |