Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 113> |
Korisnik | |
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jassi... jel ti pepi moj snješko.... reko mi je mm a gdje mi je mrkva... pa nema je snađi se s onim šta imaš oko sebe...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Tražiš štangu???
Ja ću ti večeras jednu donijeti...
![]() ![]() ![]() Od kada si doma???Pardon i do kada???
Najverojatnije večeras dolazim sa svojim sinekom...
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
fidim samo sumu-tj drvece i snijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeegggggggggg
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
od 18 nadalje sam kuciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
pripremam slape za vas
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Za mene može a za sina ja njegove svukud nosim...
Ti pripremi igračke...i da li mi trebamo ponijeti nešto naših igračaka???
Da neće biti previše???
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
ma nije bil u njemu, samo mi je pokazal igračke ali mislim da je imao namjeru.Ja njega pod mišku pa van da ne bi bilo belaja.Pa vidi dijete što je baba vještica (kad ima istu takvu) pa popustio.Uh što si neka uf uf |
|
![]() |
|
hhehehehehehe ja letam na metli stalno..belj belj
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Jassi,
obrati pozornost na moj novi potpis...a? kaj kažeš? ![]() |
|
![]() |
|
iiiiiii super, i sad cu ja lijepo....................
![]() ne volis meeeeeeeeeeeeeeeeeee
jedinu svoju najdrazu cvilidretuuuuuuu
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nece meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
jadna jaaaaaaaaaaaaaaaaa
pol koze sam zgulilaaaaa
odma da si me kuci nazvalaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Hippy.. super.. mam idem vidjeti ...
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
fenomenalno hippy!!!!
|
|
![]() |
|
si ti vidlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kak je ona sefika
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
da da predobre stvari, mislim sve sam ja to vidla dosad, al sad ovako na jednom mjestu....da se ubiješ od zavisti!!!
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Ma dajte najte...to je samo za probu...i btw, privremeno ....dok se ne zgotovi web site ![]() |
|
![]() |
|
he he....baš tak i izgledam ko ona šefilka iz Lud, zbunjen, normalan ![]() ![]() Ti miša, jedva sam stala u nak mali avatar na web albumu ![]() |
|
![]() |
|
Buba, otvori onaj album ...mislim da je 05.08. sa onim vrčem koji ima motiv lavande...pa buš videla moje magnetiće....vidim da si ti sad sva u tome ![]() |
|
![]() |
|
lalalalalaaaaaaa
|
|
![]() |
|
dobro...i ti ![]() |
|
![]() |
|
neg kak...nego tako mi se nana da odustajem od ikakve aktivnosti ....nemrem, a i prst me boli i suhe mi ruke, idem staviti kremu i u krpe vjerovali vi ili neeeeeeeeeeeeee
kissi kissi
|
|
![]() |
|
Laka ti noćica, susedica moja ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |