Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Chat - Brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Chat - Brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6566676869 113>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2009 u 10:09
hihihi ja poslije podne ali ne znam tocno kada...vidim pa javim

hippy evo meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2009 u 10:07
Jassi, dođi " doma "
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2009 u 08:45
Ne mogu vjerovati!!!!
Stvarno je tako!!!!!
Eh sada je još ostalo pitanje, da li smo rođene i u isti sat???
Ja sam ujutro u pola četiri!!!

A kako si ti to skužila??? Šta si to tražila???
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2009 u 08:44
Originalno poslano od člana bubamara22 bubamara22 napisao:

jassi i proljeće, jel vas dve znate da ste rođene na isti datum i iste godine?????? u šoku sam ostala!!!

Ma nije moguće...nešto si vjerojatno fulala!!!
Idem i ja provjeriti...
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2009 u 08:23
Originalno poslano od člana miškopiško miškopiško napisao:

vi ste nas totalno isključile iz svoje spike[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley19.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Cry" /> samo se vi razmete[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley5.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Confused" />

koji potpis?

Kak to misliš vas?
Tebe draga, nikada, ok
Bila sam, samo za probu, stavila u potpis svog profila, link na moj web album......ali to je bilo privremeno
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2009 u 05:16
jassi i proljeće, jel vas dve znate da ste rođene na isti datum i iste godine?????? u šoku sam ostala!!!
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 23:13
vi ste nas totalno isključile iz svoje spikeCry samo se vi razmeteConfused

koji potpis?
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 22:42
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

neg kak...nego tako mi se nana da odustajem od ikakve aktivnosti ....nemrem, a  i prst me boli i suhe mi ruke, idem staviti kremu i u krpe vjerovali vi ili neeeeeeeeeeeeee

kissi kissi

Laka ti noćica, susedica moja
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 22:37
neg kak...nego tako mi se nana da odustajem od ikakve aktivnosti ....nemrem, a  i prst me boli i suhe mi ruke, idem staviti kremu i u krpe vjerovali vi ili neeeeeeeeeeeeee

kissi kissi
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 22:29

lalalalalaaaaaaa

dobro...i ti
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 22:25
lalalalalaaaaaaa
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 22:01

da da predobre stvari, mislim sve sam ja to vidla dosad, al sad ovako na jednom mjestu....da se ubiješ od zavisti!!!

Buba, otvori onaj album ...mislim da je 05.08. sa onim vrčem koji ima motiv lavande...pa buš videla moje magnetiće....vidim da si ti sad sva u tome
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 21:59

si ti vidlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kak je ona sefika

he he....baš tak i izgledam ko ona šefilka iz Lud, zbunjen, normalan
Ti miša, jedva sam stala u nak mali avatar na web albumu
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 21:57

fenomenalno hippy!!!!

Ma dajte najte...to je samo za probu...i btw, privremeno ....dok se ne zgotovi web site
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 21:33
da da predobre stvari, mislim sve sam ja to vidla dosad, al sad ovako na jednom mjestu....da se ubiješ od zavisti!!!
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 21:32
si ti vidlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kak je ona sefika
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 21:30
fenomenalno hippy!!!!
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 21:29
Hippy.. super.. mam idem vidjeti ...
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 21:22
iiiiiii super,  i sad cu ja lijepo....................smile43.....ja sam ti poslala mms...i nistaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ne volis meeeeeeeeeeeeeeeeeee

jedinu svoju najdrazu cvilidretuuuuuuu

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nece meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

jadna jaaaaaaaaaaaaaaaaa

pol koze sam zgulilaaaaa

odma da si me kuci nazvalaaaaaaaaaa
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 21:15
Jassi,
obrati pozornost na moj novi potpis...a? kaj kažeš?   
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6566676869 113>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.