Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 113> |
Korisnik | |
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bubač... koji peh.. strašno..!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Iris zaslužuje da je pohvalim s njenim radovima koje nam je jutros podijelila na druženju.
Rad je napravljen na keram. pločicama, a šta je meni interesantno ,pogodila je kome će koji motiv napraviti i pokloniti iako nas nije znala. Bravo Iris |
|
Bolje može onaj tko hoće nego onaj tko može
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ma joj, još smo mi krenuli natrag za zg u namjeri da ćemo pokupit putovnicu i ipak ići no onda smo shvatili da bi došli tam prekasno, pa nam se ne bi isplatilo, no bez brige, idući vikend nitko me ne bu spriječio...
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
hvala vanja....drago mi je da ti se svidila slikica
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
i ja kazem BRAVO za iris,vidjela sam radove i prekrasni su mi..i nadam se da i mene ceka jedna lijepa slikica
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ona koja je bila namijenjena tebi je otputovala za Ri ali naravno da će biti i jedna samo za tebe....kad se napokon sretnemo |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
jao bubo koji peh, nema veze, slijedeci vokend bus ...hehehe sigurno spavas cijeli dan od soka
ej proljece to kaj sam mlajsa ne znaci da nisam glasnija...hehehe izvikala sam ja i tebe i bubu bez brige,,,hehehe, ja sam strah i trepet
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
hippy antonio sav pod dojmom se tusirao, prvo je rekao da ce slijedeci put ljubiti tonija ako ce plakati kada ide kuci, a onda se rasplakao jet nasem M nije rekao oprosti jer ga je deknuo slikovnicom i motorom...hehehe...mi smo jedna velik acerga!!!!!!!
sam da ti velim da sam ipak pocela slagati police i supe rsu
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
bubach, ne brini, nece ogledala pobjec. nikome ne gori pod nogama, pa ti lijepo iduci tjedan opet tamo pa nam javi rezultat ;)
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
barem je Bubač danas odmorna za nove pobjede. Neću reči radne, mada ove koje ona danas mora obaviti spadaju u najljepše. (jezik za zube)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivona,djevojcice draga ako se ne varam danas ti je rođendan.sretno ti bilo,puno srece i zdravlja
![]() |
|
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
Ne varas se!Puno ti hvala!
![]() |
|
![]() |
|
Jazz ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 75 |
helou grls , evo mene nakon duže pauze ... bijah odsutna zbog raznih obaveza i manjka vremena ... dolaze mi rodjaci ( njih 4 ) pa sam morala napraviti velike rošade po kući za napraviti smještaj, a budući da sam nedavno uselila u stan i da je sve još više-manje sve bilo po kutijama tu je bilo posla preko glave .... no sve u svemu, sredila sam sve i sad sam baš hepi. Poslije njihovog odlaska, imam cijelu malu sobicu praznu koju onda pretvaram u svoj mali atelje hihihih
Danas sam uhvatila nešto malo vremena za decoupage, pa kad se sve osuši mislim konačno otvoriti svoj topik sa slikama. Uz to moram još zamoliti prijatelje kojima sam dala neke radove na poklon da mi ih uslikaju pa da mogu i to staviti jer sam ja pametnica to zaboravila napraviti prije nego sam i h dala ![]() Bubo - molbica - ako ima mjesta i za mene za nekoliko ogledala , molim te pošalji mi na pp koja je cijena i svoje podatke da ti odmah uplatim. Naravno ako može. |
|
![]() |
|
sretan rođendan Ivona |
|
![]() |
|
Jazz ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 75 |
i ja se pridružujem čestitkama -- IVONA SRETAN RODJENAAAAANNN
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
Puna hvala curke!
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
hej ivonice!!! i ja ti želim sretan roćkas!!!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |