Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Chat - Brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Chat - Brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4647484950 113>
Korisnik
Poruka
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2009 u 10:24
Bubač... koji peh.. strašno..!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2009 u 16:09
Iris zaslužuje da je pohvalim s njenim radovima koje nam je jutros podijelila na druženju.
Rad je napravljen na keram. pločicama, a šta je meni interesantno ,pogodila je kome će koji motiv napraviti i pokloniti iako nas nije znala.

Bravo  Iris
Bolje može onaj tko hoće nego onaj tko može
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2009 u 16:11
ma joj, još smo mi krenuli natrag za zg u namjeri da ćemo pokupit putovnicu i ipak ići no onda smo shvatili da bi došli tam prekasno, pa nam se ne bi isplatilo, no bez brige, idući vikend nitko me ne bu spriječio...
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2009 u 16:15
Originalno poslano od člana vanja vanja napisao:

Iris zaslužuje 
da je pohvalim s njenim radovima koje nam je jutros podijelila na druženju.
Rad je napravljen na keram. pločicama, a šta je meni interesantno ,pogodila je kome će koji motiv napraviti i pokloniti iako nas nije znala.

Bravo  Iris

hvala vanja....drago mi je da ti se svidila slikica Smile
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2009 u 17:20
i ja kazem BRAVO za iris,vidjela sam radove i prekrasni su mi..i nadam se da i mene ceka jedna lijepa slikicaWink
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2009 u 17:31

ona koja je bila namijenjena tebi je otputovala za Ri ali naravno da će biti i jedna samo za tebe....kad se napokon sretnemo Smile

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2009 u 18:04
smile79
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2009 u 23:43
jao bubo koji peh, nema veze, slijedeci vokend bus ...hehehe sigurno spavas cijeli dan od soka

ej proljece to kaj sam mlajsa ne znaci da nisam glasnija...hehehe izvikala sam ja i tebe i bubu bez brige,,,hehehe, ja sam strah i trepet
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2009 u 23:49
hippy antonio sav pod dojmom se tusirao, prvo je rekao da ce slijedeci put ljubiti tonija ako ce plakati kada ide kuci, a onda se rasplakao jet nasem M nije rekao oprosti jer ga je deknuo slikovnicom i motorom...hehehe...mi smo  jedna velik acerga!!!!!!!

sam da ti velim da sam ipak pocela slagati police i supe rsu
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2009 u 00:39
bubach, ne brini, nece ogledala pobjec. nikome ne gori pod nogama, pa ti lijepo iduci tjedan opet tamo pa nam javi rezultat ;)
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2009 u 13:21
barem je Bubač danas odmorna za nove pobjede. Neću reči radne, mada ove koje ona danas mora obaviti spadaju u najljepše.                      (jezik za zube)     
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2009 u 13:39
ivona,djevojcice draga ako se ne varam danas ti je rođendan.sretno ti bilo,puno srece i zdravlja

Na vrh
ivona 777 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 239
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivona 777 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2009 u 13:48
Ne varas se!Puno ti hvala!smile95
Na vrh
Jazz View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 75
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jazz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2009 u 13:50
helou grls , evo mene nakon duže pauze ... bijah odsutna zbog raznih obaveza i manjka vremena ... dolaze mi rodjaci ( njih 4 ) pa sam morala napraviti velike rošade po kući za napraviti smještaj, a budući da sam nedavno uselila u stan i da je sve još više-manje sve bilo po kutijama tu je bilo posla preko glave .... no sve u svemu, sredila sam sve i sad sam baš hepi. Poslije njihovog odlaska, imam cijelu malu sobicu praznu koju onda pretvaram u svoj mali atelje hihihih
Danas sam uhvatila nešto malo vremena za decoupage, pa kad se sve osuši mislim konačno otvoriti svoj topik sa slikama. Uz to moram još zamoliti prijatelje kojima sam dala neke radove na poklon da mi ih uslikaju pa da mogu i to staviti jer sam ja pametnica to zaboravila napraviti prije nego sam i h dala Big%20smile

Bubo - molbica - ako ima mjesta i za mene za nekoliko ogledala , molim te pošalji mi na pp koja je cijena i svoje podatke da ti odmah uplatim. Naravno ako može.
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2009 u 13:50

sretan rođendan Ivona smile78

Na vrh
Jazz View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 75
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jazz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2009 u 13:51
i ja se pridružujem čestitkama --  IVONA  SRETAN RODJENAAAAANNN smile73
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2009 u 14:02

Na vrh
ivona 777 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivona 777 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2009 u 14:09
Puna hvala curke!Embarrassed
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2009 u 14:55
hej ivonice!!! i ja ti želim sretan roćkas!!!smile82
Na vrh
ivona 777 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivona 777 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2009 u 16:36
Hvala!!Big%20smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4647484950 113>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.