Sarajevo |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 11> |
Korisnik | |
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lantana fijaker još uvijek vozi,u velikoj aleji na Ilidzi..Od Ilidze pa do vrela Bosne i nazad
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Draga Jasmina, kako si nam samo raznježila dušu i srce sa ovim slikama Sarajeva i okolice. Davne '83. skijala sam na Jahorini, koja je prekrasna, spavala na Pale, šetala Baščaršijom, jela čevape, išla u kafane, vozila se fjakerom (da li još vozi?)... I obećala sam sebi da ću još barem jednom doći i sjetiti se svih tih davnih, divnih dana...
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
Šahovskih tabli ima u svakom većem parku.I mnogo njih igra šah bez obzira na vanjsku temperaturu.Jednom sam i ja bila tu i gledala onako sa strane.Sve je super dok neko ne napravi neki potez koji možda nije baš ispravan i onda krene prepirka
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Ali,kako si ovo lijepo napisala..hvala ti,cak si me i raznijezila ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Čevapi u želji,su uvijek isti,znači dobri....Ali ja više volim one banjalučke u Castel čevabdzinici,i ako moram da biram od tih silnih čevabdzinica na Basčaršiji,onda idem u Mrkvu..Ma dobri su svi,samo što od njih
![]() |
|
![]() |
|
Božikovine ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Jesu li Ćevapi još uvijek onako dobri u "Želji 2"?
Mislim da je Sarajevo grad s najviše šahovnica! Da, dobro sam napisao, toliko velikih šahovskih tabli vjerovatno nema u čitavoj Hrvatskoj!? Kad smo kod šaha, pozdrav ekipi Kiseljaka, susreli smo se prošle godine u Vrsaru. |
|
![]() |
|
Rijeka i Triša,nikada nije kasno za ponovni dolazak u ovaj grad...Vrijedi ga posjetiti,vidite ni ja nisam rodjena u njemu,al jednom ko dodje uvijek mu se vraća....Znate ima pjesma"ko se jednom napije vode sa Basčaršije...."taj se uvijek vraća..(ja sam ovdje ostala zauvijek da zivim)Bob staze na žalost više nema,tj.razrušena je i još nije došla na red za opravku,ona se nalazi na Trebeviću..Nije samo Bjelašnica bila domaćin olipijcima te davne 84-te,tu je i Trebević,Jahorina,Igman( i na njemu su još uvije razrušene skakaonice
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
I mene si vratila u mladost, kada sam bila u tom predivnom gradu, zbilja su slike fantastične - super šetnja.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
.................. joj kada sam skijala tamo i klopala cevape u bascarsiji i nocne setnje sarajevom......... ma nemogu vjerovti da nema snijega, a jeli ima jos ONAJ NOCNI BOB, ludiloooooooooooo
![]() |
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
Da, Hoya,ostao je isti,kao da je vrijeme stalo,a već 24 godine prošle od "njegove" olimpijade ![]() p.s.A kako je tek šarmer postao,pleše,igra,šarmira djevojke,ma pravi vučko ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Gle Vučko je uvijek isti. Nije ostario
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Evo malo svježih slika sa obližnje olimpiske ljepotice Bjelašnice...Juče smo ,Jasminaa i ja sa porodicama, gore provele jedan lijep dan....Iako snijega i nema nešto puno,ipak su se djeca mogla sankati..Za skijaše nije bilo snijega pa su skijaške staze prepustili sankašima..Na vrhu Bjelašnice bilo je oko 130cm snijega a u podnožju svega 10-tak....Jako tužno i čudno,jer ipak je ovo planina poznata po dugim zimama i dugoj skijaškoj sezoni,ipak,izgleda i na nas utiče to globalno zagrijavanje,promjena klime
![]() Prvo pozdrav od vučka,koji je tako simpatično pozirao za naše kamere ![]() ![]() A onda malo tužan(neke lijepe djevojke su otišle iz njegovog zagrljaja ![]() ![]() Pogled ispred hotela"Maršal"prema vrhu Bjelašnice.. ![]() |
|
![]() |
|
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
A bas si me bila zabrinula..rekoh,A mi ?? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Bilo kada da te put donese do Sarajeva javi se pa da malo prošetamo gradom i odemo na sarajevsku kaficu.Bilo bi mi veoma drago i nabrzinu bi skupila i ostale forumaše koji su iz Sarajeva i okolice da lijepo provedemo dan.
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasne slike Jasminaa, davno, davno bijah u Sarajevu i rado bih opet.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Prelijepe su ![]() |
|
|
![]() |
|
Odavno se nije stavila ni jedna slika ovog prelijepog grada,pa da malo osvježimo temu.
![]() I evo jedne prelijepe slike sa Vrela Bosne
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |