Sarajevo |
Odgovori
|
Stranica <12345 11> |
| Korisnik | |
alisa
Trajnica
Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 10:49 |
|
Lantana fijaker još uvijek vozi,u velikoj aleji na Ilidzi..Od Ilidze pa do vrela Bosne i nazad
I bilo bi vrijeme, da obečanje koje si dala sebi, uskoro i održiš ,pa da napravimo još jedno Sarajevsko okupljanje,samo što biih ovog puta bilo puno veće,koliko vidim.....
|
|
![]() |
|
| Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana
Cvjetni guru
Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 10:20 |
|
Draga Jasmina, kako si nam samo raznježila dušu i srce sa ovim slikama Sarajeva i okolice. Davne '83. skijala sam na Jahorini, koja je prekrasna, spavala na Pale, šetala Baščaršijom, jela čevape, išla u kafane, vozila se fjakerom (da li još vozi?)... I obećala sam sebi da ću još barem jednom doći i sjetiti se svih tih davnih, divnih dana...
|
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
jasminaaa
Mladi grm
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 19 Siječanj 2009 u 22:48 |
Šahovskih tabli ima u svakom većem parku.I mnogo njih igra šah bez obzira na vanjsku temperaturu.Jednom sam i ja bila tu i gledala onako sa strane.Sve je super dok neko ne napravi neki potez koji možda nije baš ispravan i onda krene prepirka
odlični su.Tu je još željo,ima sada i željo2,Hodžić(ekstra sa roštilja)i još mnogo njih.A o pitama da ne govorimo |
|
![]() |
|
dzomba
Trajnica
Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 19 Siječanj 2009 u 20:31 |
Ali,kako si ovo lijepo napisala..hvala ti,cak si me i raznijezila ..bit' ce to sve kao nekada..nego,pripremi nam i kahvu s pecenim secerom,mozda se uskoro i vidimo... ..cmok...Hvala ti na ovim lijepim rijecima o nasem Sarajevu
|
|
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
alisa
Trajnica
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 19 Siječanj 2009 u 19:32 |
|
Čevapi u želji,su uvijek isti,znači dobri....Ali ja više volim one banjalučke u Castel čevabdzinici,i ako moram da biram od tih silnih čevabdzinica na Basčaršiji,onda idem u Mrkvu..Ma dobri su svi,samo što od njih
....
|
|
![]() |
|
Božikovine
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 19 Siječanj 2009 u 19:08 |
|
Jesu li Ćevapi još uvijek onako dobri u "Želji 2"?
Mislim da je Sarajevo grad s najviše šahovnica! Da, dobro sam napisao, toliko velikih šahovskih tabli vjerovatno nema u čitavoj Hrvatskoj!? Kad smo kod šaha, pozdrav ekipi Kiseljaka, susreli smo se prošle godine u Vrsaru. |
|
![]() |
|
alisa
Trajnica
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 19 Siječanj 2009 u 18:32 |
|
Rijeka i Triša,nikada nije kasno za ponovni dolazak u ovaj grad...Vrijedi ga posjetiti,vidite ni ja nisam rodjena u njemu,al jednom ko dodje uvijek mu se vraća....Znate ima pjesma"ko se jednom napije vode sa Basčaršije...."taj se uvijek vraća..(ja sam ovdje ostala zauvijek da zivim)Bob staze na žalost više nema,tj.razrušena je i još nije došla na red za opravku,ona se nalazi na Trebeviću..Nije samo Bjelašnica bila domaćin olipijcima te davne 84-te,tu je i Trebević,Jahorina,Igman( i na njemu su još uvije razrušene skakaonice
)...Sve te planine okružuju ovaj grad,duh grada nije srušen,baščaršija je na istom mjestu i mami mirisom ćevapa,pita,baklava....I sad su predivne šetnje gradom,baš je poseban...Diže se brzinom svijetlosti,pa tako se nadam da če uskoro proraditi i žičara za Trebevič,i bob staze i sve kao nekada......A do tada,ima i drugih čari u kojem se može uživati ,a koje pruža ovaj divan grad....Svi ste dobrodošli...![]()
|
|
![]() |
|
Triša
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 19 Siječanj 2009 u 18:08 |
|
I mene si vratila u mladost, kada sam bila u tom predivnom gradu, zbilja su slike fantastične - super šetnja.
|
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
rijeka53
Odrastao grm
Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 19 Siječanj 2009 u 17:39 |
|
.................. joj kada sam skijala tamo i klopala cevape u bascarsiji i nocne setnje sarajevom......... ma nemogu vjerovti da nema snijega, a jeli ima jos ONAJ NOCNI BOB, ludiloooooooooooo
|
|
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
alisa
Trajnica
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 19 Siječanj 2009 u 17:26 |
Da, Hoya,ostao je isti,kao da je vrijeme stalo,a već 24 godine prošle od "njegove" olimpijade ![]() p.s.A kako je tek šarmer postao,pleše,igra,šarmira djevojke,ma pravi vučko ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya
Cvjetni guru
Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 19 Siječanj 2009 u 16:49 |
|
Gle Vučko je uvijek isti. Nije ostario
|
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
alisa
Trajnica
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 19 Siječanj 2009 u 14:34 |
|
Evo malo svježih slika sa obližnje olimpiske ljepotice Bjelašnice...Juče smo ,Jasminaa i ja sa porodicama, gore provele jedan lijep dan....Iako snijega i nema nešto puno,ipak su se djeca mogla sankati..Za skijaše nije bilo snijega pa su skijaške staze prepustili sankašima..Na vrhu Bjelašnice bilo je oko 130cm snijega a u podnožju svega 10-tak....Jako tužno i čudno,jer ipak je ovo planina poznata po dugim zimama i dugoj skijaškoj sezoni,ipak,izgleda i na nas utiče to globalno zagrijavanje,promjena klime
...(ako ja ne volim zimu,ni snijeg,opet sam bila malo razočarana visinom snijeznog pokrivača)Prvo pozdrav od vučka,koji je tako simpatično pozirao za naše kamere Prvo je bio vesel![]() A onda malo tužan(neke lijepe djevojke su otišle iz njegovog zagrljaja )![]() Pogled ispred hotela"Maršal"prema vrhu Bjelašnice.. ![]() |
|
![]() |
|
jasminaaa
Mladi grm
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 22:55 |
![]() |
|
dzomba
Trajnica
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 22:19 |
A bas si me bila zabrinula..rekoh,A mi ??
|
|
|
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
jasminaaa
Mladi grm
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 15:37 |
![]() |
|
jasminaaa
Mladi grm
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 15:33 |
|
Bilo kada da te put donese do Sarajeva javi se pa da malo prošetamo gradom i odemo na sarajevsku kaficu.Bilo bi mi veoma drago i nabrzinu bi skupila i ostale forumaše koji su iz Sarajeva i okolice da lijepo provedemo dan.
|
|
![]() |
|
Lantana
Cvjetni guru
Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 15 Siječanj 2009 u 10:30 |
|
Krasne slike Jasminaa, davno, davno bijah u Sarajevu i rado bih opet.
|
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
jasminaaa
Mladi grm
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 14 Siječanj 2009 u 23:10 |
![]() |
|
![]() |
|
dzomba
Trajnica
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 14 Siječanj 2009 u 22:48 |
Jasminaaaa...
Prelijepe su
|
|
|
|
![]() |
|
jasminaaa
Mladi grm
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 14 Siječanj 2009 u 22:34 |
|
Odavno se nije stavila ni jedna slika ovog prelijepog grada,pa da malo osvježimo temu.
![]() I evo jedne prelijepe slike sa Vrela Bosne
![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12345 11> |
|
Tweet
|
| Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |