Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 113> |
Korisnik | |
sokki ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sada nekaj pokušavam ali nejde >:(
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
Ni ja ti to nemam pojma!I meni pomognite!
![]() |
|
![]() |
|
sokki ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Još jedno pitanje: Kako si stavila avatar (sliku)?Odabrala si je na izborniku ili si je stavila sama svoju?
Ako netko zna kako se stavlja vlastiti avatar neka se javi ovdje! |
|
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
Pa cvjetove!Hvala!
|
|
![]() |
|
sokki ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Pa neznam . . .
Usput, srtean rođkas! ![]() Evo, sad sam se sjetila: Da li bi htjela početi uzgajati cvijet ili cvjetove? |
|
![]() |
|
Kaj bumo cavrljali?I ostali nek se slobodno ukljuce!
|
|
![]() |
|
sokki ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Evome Iva.
|
|
![]() |
|
Ej Sokki!Si tu?
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
jassi, kak da ti kazem "nema sanse! :)
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
joj ja bum je jedan dan zaustavila bar na sekund...aaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
ma ti si ko pcela na speedu :) zum zum a nije reklama za mazdu ;) stici tebe je kao zaustaviti zemlju da sidjes ;)
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
heheheh, ja bi rado vjezbala ujutroooooooooooooooooooo
kaj ti je ja sam se digla ranije neg inace ( 5,45) da stavim sotile lak na keke slike.....umirem vec...joj nikako da dan ode
|
|
![]() |
|
hoces kavu? e zijevam od 7 ujutro. doma sam oprala to par zdjelica kaj je bilo u sudoperu, nahranila zivine, promijenila posteljinu i otisla na job. damn....kak kad se dignes sat vremena ranije sve napravis ujutro no spava i ti se strava.... |
|
![]() |
|
jao spava mi seeeeeeeeeeeeeee
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Ninochka meni mob zvoni u 7 da zatvorim malenoj vrata od sobe da ju ne probude deda i baka kada izlaze van iz kuće... a znal se desiti.. tak da sam jednostavno nakon toga ostala budna i uključila si renaticu i malo provježbala.. i baš mi je sojelo.. a bogami i dobar šoping poslije...
|
|
![]() |
|
pa kad si prije stigla vjezbati? od danas idem 3x tjedno u teretanu s frendovima. zene puno pricaju dok vjezbaju a malo rade, pa sam odabrala strogu publiku ;) znoj, i plocice :)
|
|
![]() |
|
sretan rockas!!!!!
curke dobar jutar!!!
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Dobro jutro... ja sam svoje odvježbala i baš sam sretna.. naravno budeu me mišići rasturali ali "za ljepotu sve""... čeka me jedan šopong kroz par sati... jupi baš se veselim...
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
Vidim da ste bile vrijedne preko vikenda,čitam vas i gledam kasnije, jer danas imam posla i sastanaka za ubit se....
onima koje rade ugodan radni dan i tjedan, a onima koje ne rade-danas zavidim,jer bi ostala cjelo dopodne u krevetu,najrađe...
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ivona i ja se pridružujem čestitkama. Želim ti sretan rođendan i sve najbolje!!! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |