Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 113> |
Korisnik | |
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma bu prošlo....ti si velika cura, kaj je to za tebe |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ranjena saaaaaaaaaaaaaaaaammmmm
daj miskopisko pustaj me da malo cvilkammmmmmmmmmmmmmmm, nemrem nigdje sem tu..heheheheheheheh....a nitko me ne ljubi u prstekeeeee...aaaaaaaaaaaaaaaa buba meeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Evo ja ti šaljem pusice za prsteko.. a sada gibam nalijevo do mame i u par trgovinica.....
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
u trgovinicam atrazis drvene kutije
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ma daaaaaaaaaaaaj molim te, ako si se uspjela poroditi, ovo nije ništa gore od obične ogrebotine...
![]() E da nemoj zaboraviti disati, jer onda bi moglo biti zeznuto...
![]() |
|
![]() |
|
hehehe
ja sam imala epiduralnu da znas premo tome....aaaauuuuuuuuuuuuuu buba meeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
joooj, ja bi se te epiduralne bojala više nego 3 poroda za redom
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ja sam imala odvratan porod ali svejedno ne bih nikada rađala sa epiduralnom.
Miško, tu smo iste!!!
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Miškec ne bi, kad to traje više od 12 sati onda ti je epiduralna spas. Kakvi bubrezi, kakva kičmatrans...
|
|
![]() |
|
joj ja bi s epiduralnom jos dedet puta
gogs si bila ????
lalalalaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Krećem kroz pola sata, javim ti se na pp kad obavim
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bogme, ja ležala na dripu 10 sati
![]() |
|
![]() |
|
a ja sam pocela radjati 10 tjedan aranije, pa sam lezala 5 tjedana na infuziji koju su skidali jednom tjedno tako da sam svaki puta pocela imati trudove, pa vracaj prepar nazad, i onda kad su puistili da ipak idem roditi sam cekala tu epiduralnu kao ozeblo sunce jer sam se pet puta nauzival aporodjajnih mukaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
ma jassi bi sada epiduralnu da ju ne bole "ogromne" posjekotine na prstima. lijepo sam joj ponudila rjesenje: skare za tranciranje mesa i jos imam prijatelja kirurga da rane dobro obradi pa bu imala lijepe oziljke :) nije htjela. nis, moramo ju pustiti da malo suze roni ali pazite da nas ne potopi.
evo ovo je jassi s porezanim prstom od zlocestog sottilea:
![]() ah taj zlocesti sottile, sam ranjava ljude ;)
|
|
![]() |
|
jassi, svaka ti čast...to mogu samo mame izdržati
![]() |
|
![]() |
|
ninaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
nino, kad buš slike okvira stavila?
|
|
![]() |
|
da i kak si ih zastitila staklo---ja jucer lakiral aogledala, namucila se s duplim lijepilom i papirnatim i folija...jooooooooooooooooooooooooooo i ugusila se skoro
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |