Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 113> |
Korisnik | |
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gogs nisi mi odgovorila, oces mila da ja sutra skupim kod tebe da se ne gnjavis..iza posla npr kad nahranim maloga
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
nemam pojma, dao petama vjetra
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
nemam nistaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
di mi je pp
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
ode buba trošiti novčeke (blago njoj dok ima kaj trošiti)
Jasiiiiiiiiiiiii odi u pp |
|
![]() |
|
bubo pazi na pare
franjek..nek nek...uf
da znas da se nebun udavala pod jedan, a pod dva dolazi se igrat sa antonio jerbo cu da dati u zamjenu za salvete kak me maltretiraaaaaaaa
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Jadna moja Jassica, dođi teti Franjici da ti ljubi prsteke
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
joj, ajde bok,moram u chemacooooo!!
|
|
![]() |
|
da i kak si ih zastitila staklo---ja jucer lakiral aogledala, namucila se s duplim lijepilom i papirnatim i folija...jooooooooooooooooooooooooooo i ugusila se skoro
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
nino, kad buš slike okvira stavila?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ninaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
jassi, svaka ti čast...to mogu samo mame izdržati
![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
ma jassi bi sada epiduralnu da ju ne bole "ogromne" posjekotine na prstima. lijepo sam joj ponudila rjesenje: skare za tranciranje mesa i jos imam prijatelja kirurga da rane dobro obradi pa bu imala lijepe oziljke :) nije htjela. nis, moramo ju pustiti da malo suze roni ali pazite da nas ne potopi.
evo ovo je jassi s porezanim prstom od zlocestog sottilea:
![]() ah taj zlocesti sottile, sam ranjava ljude ;)
|
|
![]() |
|
a ja sam pocela radjati 10 tjedan aranije, pa sam lezala 5 tjedana na infuziji koju su skidali jednom tjedno tako da sam svaki puta pocela imati trudove, pa vracaj prepar nazad, i onda kad su puistili da ipak idem roditi sam cekala tu epiduralnu kao ozeblo sunce jer sam se pet puta nauzival aporodjajnih mukaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
bogme, ja ležala na dripu 10 sati
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Krećem kroz pola sata, javim ti se na pp kad obavim
|
|
![]() |
|
joj ja bi s epiduralnom jos dedet puta
gogs si bila ????
lalalalaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
Miškec ne bi, kad to traje više od 12 sati onda ti je epiduralna spas. Kakvi bubrezi, kakva kičmatrans...
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ja sam imala odvratan porod ali svejedno ne bih nikada rađala sa epiduralnom.
Miško, tu smo iste!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |