spring - moje decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 15> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
crno bijeli okvir mi je, definitivno, favorit..prekrasan je
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Hvala vam cure.. i meni je taj crno bijeli baš sjeo... mislila sam ga pokloniti sestrični za rođendan ali bude dobila drugog...
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Leptira sam kupila ali mašnice sam sama radila... Hvala Ninochka!! |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
i ja volim onaj crno bijeli.......boze vi ste zemske jako vrijedne.....
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
crno bijeli okvir mi je uh....a ovaj narancasti koji si doradjivala detaljima je pravo malo umjetnicko djelo ;)
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
OVAJ CRNO BIJELI ti je krasan
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlicni radovi!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
predobro, prvi okvir je najbolji !!
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
kaj je lepo je lepo mila
|
|
![]() |
|
Hvala.....
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
okvir favorit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
preslatki okvirici
onaj prvi je super, a ona salveta sa ruzama mi je prekrasna, odlicno si je obradila
![]() |
|
![]() |
|
Evo još jedan okvir....
![]() Ovo je kutija za sitne stvarčice poput šarafiča itd.. Salveticu poznajete.. svaka strana ima drugu životinjicu... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
jako,jako lijepi okvirici spring,bravooo...
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
jako lijepi okviri....ali ovo je bas inventivno....bravo....
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno,prava proljetna...
|
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
svi okviri su fantasticni, ali ovaj jej nesto posebno! |
|
![]() |
|
Ne okvire sam kupila i jednoj trgovini kod mene... 10*15 je dim slike koja ide unutra a vijena je 19 kuna.... ali ima tam raznih dimenzija i oblika uglavnom od 12 do nekih 29 kuna...
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Krasno! Ona s ljubičicama mi je favorit.
![]() Dali si i okvire kupovala u KTC-u, koja cijena?
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
jako ljepo si to napravila,
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |