Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Chat - Brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Chat - Brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5960616263 113>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 20:43
Curke, danas su moje nožice ušle u Lumos i jedva izašle van!
Baš sam se svih vas sjetila. Naravno da sam potrošila cca 140 kn.
Nadam se da ću i ja početi stavljati slikice svojih djela! LOL
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 20:34
idemo, se razme
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 16:26
jassi, nisam valjda ja imala prste u vašoj prehladi...ja se taman izlječila....gogs šta je s našim landranjem sutra?? LOL
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 16:22
Mama Jassi nam je bubana i s Tonijem je u krevetu.Do ponedjeljka veli da bu zdrava ali poznavajući je to će biti u subotu. a ako ne bude dobra onda
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 10:44
jassi, stavila sam kod hippy u topic sliku. kalupe srceka sam kupila (greskom pise odljevke, ma kalup kupih). :) ona kaj sam ti rekla da bum kupila :)
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 10:40
ozdravitesmile78
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 09:25
ma prek noci nas primilo,,,cekam staru da dojde popodne da mogu po kruh i nazad kuci

kaj si kupila u chemacuu, nazovi me da cujemmmmmmmm
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 09:21
ozdravite smile78
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 09:19
aaaaaaa mi smo kuci bubani, sam da se prijavim jer nebum tu dugo
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 21:59
Originalno poslano od člana bubamara22 bubamara22 napisao:

kakvu bi ti to kuitju za maramice...onu s ovalnim otvorom?? ako oćeš mogu ti ja nabavit....dimenzije su 15,2 x 14 x 13,5 cm - to je mala, a velika onako pravokutna je 24 x 11 x 7,5 cm....cijena za malu je 25 kn, a za veliku 35 kn....

i ti to sada pises????????????????????????????????? svoju sam platila bloody 59 kn! argh!

bubach, sad si me ono buh CryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCry

franjice, za cijenu moje dobijes dvije njene :( damn, a svuda sam trazila i nigdje to nisam nasla. bubach aj nabavi meni CryCryCryCryCryCryCryCry
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 20:38
Ma kupila je Ninočka danas u Chemaku predivnu kutiju sa ovalnim otvorom, veliku, no čini mi se da ju je puno više platila, ja bi 2 te velike, baš su me lupile!
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 20:35
kakvu bi ti to kuitju za maramice...onu s ovalnim otvorom?? ako oćeš mogu ti ja nabavit....dimenzije su 15,2 x 14 x 13,5 cm - to je mala, a velika onako pravokutna je 24 x 11 x 7,5 cm....cijena za malu je 25 kn, a za veliku 35 kn....
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 20:20
Ne vjerujte joj, ispraznila je Ninočkica Chemaco, i onako usput ... nigdje nisam vidjela one kutije za maramice... a i dvokomponentni lak za krakle nisam našla, barem ne onaj kaj sam škicala u Lumosu. Lijepo molim da mi netko uspješan u radu sa dvokomponentnm kaže s kojim radi, u mojoj je glavi zacrtano da jednu stvar tako odradim i ne može ništa drugo proći!
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 15:17
Originalno poslano od člana bubamara22 bubamara22 napisao:

nino, kad buš slike okvira stavila?

evo bum danas cim stignem doma. zabojavio sam. jucer mi se malo plan posemerio, pa me jassi zbunila kalupima s motivom kuhinje i sva sam buh zaboravila. mam sam dosla doma i prefarbala kalupice u bijelo, da ih mogu farbati dalje (bijela akrilna da pokrije gips).
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 15:14
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

bubo pazi na pare

franjek..nek nek...uf

da znas da se nebun udavala pod jedan, a pod dva dolazi se igrat sa antonio jerbo cu da dati u zamjenu  za salvete kak me maltretiraaaaaaaa

evo resetirati ju treba, poremetio joj se procesor za govor smile68
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 15:12
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

ninaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasmile232

smile102
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 14:12
em ti misa maloga
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 14:07
Nema škrinjicaaaaaaaaa.. smile220... čekamo sljedeči tjedan.. srela sam gosn šefa i reko mi je da bude zvao Split jer imaju oni u svojim trgovinama....

Spličanke... javite se!!
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 14:04
jaiks..tog se ja bojim
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 14:03
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Originalno poslano od člana miškopiško miškopiško napisao:

joooj, ja bi se te epiduralne bojala više nego 3 poroda za redomsmile226

Ja sam imala odvratan porod ali svejedno ne bih nikada rađala sa epiduralnom.
Miško, tu smo iste!!!

Mene nisu ni pitali hoću li neću.. šibnuli su mi i na carski!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5960616263 113>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,437 sekundi.