Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 113> |
Korisnik | ||
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Curke, danas su moje nožice ušle u Lumos i jedva izašle van!
Baš sam se svih vas sjetila. Naravno da sam potrošila cca 140 kn. Nadam se da ću i ja početi stavljati slikice svojih djela! ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|
idemo, se razme
|
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
jassi, nisam valjda ja imala prste u vašoj prehladi...ja se taman izlječila....gogs šta je s našim landranjem sutra??
![]() |
||
![]() |
||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|
Mama Jassi nam je bubana i s Tonijem je u krevetu.Do ponedjeljka veli da bu zdrava ali poznavajući je to će biti u subotu.
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
jassi, stavila sam kod hippy u topic sliku. kalupe srceka sam kupila (greskom pise odljevke, ma kalup kupih). :) ona kaj sam ti rekla da bum kupila :)
|
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
ozdravite
![]() |
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
ma prek noci nas primilo,,,cekam staru da dojde popodne da mogu po kruh i nazad kuci
kaj si kupila u chemacuu, nazovi me da cujemmmmmmmm
|
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
ozdravite
![]() |
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
aaaaaaa mi smo kuci bubani, sam da se prijavim jer nebum tu dugo
|
||
![]() |
||
|
i ti to sada pises????????????????????????????????? svoju sam platila bloody 59 kn! argh! bubach, sad si me ono buh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() franjice, za cijenu moje dobijes dvije njene :( damn, a svuda sam trazila i nigdje to nisam nasla. bubach aj nabavi meni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
|
Ma kupila je Ninočka danas u Chemaku predivnu kutiju sa ovalnim otvorom, veliku, no čini mi se da ju je puno više platila, ja bi 2 te velike, baš su me lupile!
|
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
kakvu bi ti to kuitju za maramice...onu s ovalnim otvorom?? ako oćeš mogu ti ja nabavit....dimenzije su 15,2 x 14 x 13,5 cm - to je mala, a velika onako pravokutna je 24 x 11 x 7,5 cm....cijena za malu je 25 kn, a za veliku 35 kn....
|
||
![]() |
||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
|
Ne vjerujte joj, ispraznila je Ninočkica Chemaco, i onako usput ... nigdje nisam vidjela one kutije za maramice... a i dvokomponentni lak za krakle nisam našla, barem ne onaj kaj sam škicala u Lumosu. Lijepo molim da mi netko uspješan u radu sa dvokomponentnm kaže s kojim radi, u mojoj je glavi zacrtano da jednu stvar tako odradim i ne može ništa drugo proći!
|
||
![]() |
||
|
evo bum danas cim stignem doma. zabojavio sam. jucer mi se malo plan posemerio, pa me jassi zbunila kalupima s motivom kuhinje i sva sam buh zaboravila. mam sam dosla doma i prefarbala kalupice u bijelo, da ih mogu farbati dalje (bijela akrilna da pokrije gips).
|
||
![]() |
||
|
evo resetirati ju treba, poremetio joj se procesor za govor
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
em ti misa maloga
|
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Nema škrinjicaaaaaaaaa..
![]() Spličanke... javite se!! |
||
![]() |
||
|
jaiks..tog se ja bojim
|
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Mene nisu ni pitali hoću li neću.. šibnuli su mi i na carski!! |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |