Darla |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456> |
Korisnik | ||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ja sam tu salvetu kupila u hoby dućanu, u onom paketu gdje je miks salveta od 6 motiva, svakog po dva komada. .mislim da ih imaju i u chemachu, poslala bih vam ali sam ih potrošila. .nadam se da sam vam malo pomogla. .i usput Darla prekrasni su ti radovi. .
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|
Sve pohvale za tvoj trud, prekrasno, oslikavati školjke iznutra nikad mi ne bi palo na pametnu pamet a izgleda fantastik
![]() |
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
Darla, legendice, vidim da si totalni detaljista...super su mi pločice, evo i meni se suše male pločice 10x10 stavim na net navečer...i ako slučajno saznaš gdje ima za kupiti ova salveta koju tražiš obavezno javi na pm, i meni je, koja inače ne volim morske motive, ova salveta upala u oko...
Super radiš ženice, jako jako lijepo! |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
stvarno
![]() |
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
![]() |
||
![]() |
||
darla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
|
Ovo je na ostacima kuhinjskih pločica od ljetošnjeg preuređenja: ![]() (btw. zna li netko gdje ima za kupiti ovakvih salveta, prekrasne su mi?)
E, a s ovim sam fakat uranila....
![]() ![]() |
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
ako ova nisu najurednija ne znam što bih rekla da vidiš moja kaj sam probavala....predivna su!!! bravo!!
|
||
![]() |
||
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
|
prekrasno!
|
||
![]() |
||
darla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
|
Hvala Sunce! Evo, ko da si znala, ja malo uranila s jajima. Ovo su prva koja sam napravila i nisu baš najurednija jer sam radila iz jednog komada salvete. Mislim da to više neću raditi na tako velikim komadima.....
![]() |
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
Draga Darla, oprosti što još nisam komentirala tvoje tedove i tvoj trud, vidim da si u kuglcama legenda, sad čekam tvoja jajca uskršnja
![]() |
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
ja sa spužvicom dobijem i male i velike pukotine...fora je u količini boje koju nanosiš i naravno, debljini kraklea...
|
||
![]() |
||
|
E, vidiš ovo sa spužvicom je dobra fora, meni to ne bi palo na pamet.
Dobijem povremeno od tebe mail s attachmentom, ali sad par dana ga nisam otvarala. Šta si mi nešto slala?
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Slažem se s tobom Darla....puno ovisi o boji, o gustoći kraklea ali i o dužini i širini poteza kojim se krakle nanosi....... Ja sam sve to otkrivala u hodu ![]() Recimo fora mi je kad želim dobiti jako sitne pukotine...onda boju nanosim spužvicom ![]() Btw, dobivaš ti moje mailove? |
||
![]() |
||
|
E, a ja sam skužila da raspucavanje ovisi i o boji koju stavljaš na lak. Meni drugačije raspuca kad koristim jednu marku, a drugačije drugu. Npr ovako jako mi je raspucalo kad sam stavila neku jeftinu kinesku akrilnu boju, a manje mi je ispucalo kad sam stavila Daler&Rowney. E, sad dal je to slučajno ili fakat ovisi i o boji ne mogu još reći kad nemam dovoljno iskustva.
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Ninochka pogrešna adresa...piše da je greška...
Ali ja sada imam "kao" taj koji jače raspucava, i dosta je gušći nego prošli ali svejedno ne dobijam veće pukotine... no dobro, ja očito imam problema sa tim lakom za raspucavanje...
![]() |
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Stvarno se ne mogu sjetiti šta nam je Vesna pokazivala...nemam pojma...
![]() |
||
![]() |
||
|
Nisam sigurna točno kak se zove. Uglavnom od Hobby linea, etiketa je svijetloplava i jako je gust (teško se nanosi). Ako se sjećaš Vesna nam ga je pokazivala na prvom tečaju i rekla da se od njega dobiju veće pukotine. Budem doma pogledala točno kak se zove pa ti pošaljem na PP.
|
||
![]() |
||
|
Podmetače sam poklonila tati za rođendan (2 sam napravila), tak da možda njemu predložim da ih stavi na zid. Dobra ti je ideja! |
||
![]() |
||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |