Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 79>
Korisnik
Poruka
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 11:18
Hvala na buketiću
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 11:20
perla...ima jos toga za vidjeti.....i dobrodosla...
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 12:54
Perlice, pretpostavljam da se baviš nakitom ili ???
Dobrodošla nam    
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 14:21
Gogs smile94
Ovo se zove ispiracija!!!
Radovi su zaista pre,pre,prekrasni...tako nježni i prozračni...
Ma super su.
smile141
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 14:22
Perla dobro nam došla.smile73
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 15:23
Originalno poslano od člana leonarda leonarda napisao:

[IMG]smileys/smiley6.gif" align="absmiddle" alt="Unhappy" /> a kakav je to velo papir

velo ti je tanki papir ,deblji od salvete ali tanji od decupage papira i nije tako sjajan (meni ljepši od decup. kod kojeg su boje jake)
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 15:27
Originalno poslano od člana miškopiško miškopiško napisao:

dakle...ova stakalca su mi stvarno prekrasna...nikako ne mogu odgonetnuti koja im je veličina...možda negdje i piše, al ne viđoh[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley9.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Embarrassed" />
u ove rupice provučeš visuljak pretpostavljam...[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley1.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Smile" />

ruža sa str. 17 14x23, tulipani 9x20, a ovalni na najširem dijelu 10,5 a visina 14cm    možeš slikicu staviti i na čavao ali i trakicu pa u prozor npr, (danas radim nešto što je vidljivo s obje strane jednako-bez podloge i ne znam kako da to slikam a da se vidi da je to to)
Na vrh
Alma View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 50
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Alma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 19:25
Originalno poslano od člana Perla Perla napisao:

Hvala na buketiću

Ovaj je bio namjenjen gogs Embarrassed

A tebi velika dobrodoslica i naravnosmile99!
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 20:21

Oprosti Alma, malo sam se ufurala. Tebi i ostalim članicama hvala na dobrodošlici. Bavim se i nakitom, ali i drugim rukotvorenjima, zato sam ostala pafff, kad sam naletjela na vas i vaše prekrasne sličke. Nisam naravno uspjela sve temeljito prošnjofkati, ali za oko su mi pali CD-i i vrečice za vino. Super ideja, odlična izvedba....

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 20:23
perlice, kada ćemo vidjeti tvoje radove
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 23:03
Na sličice mojih radova ćete morati malo pričekati. Pri predstavljanju na topic sam napisala da sam malko nevješta u manipulaciji s kompićem, a i da se ponekad gubim na forumima, među temama, pa lutam...
Čim se malo izvještim i čim savladam stavljanje slikica (za koji dan), malko ću se hvaliti.
Ja sam ovdje ''novo sjeme'', al zapravo,  ja sam staro drvo koje stalno uči, a  umrijeti će bedasto!!!
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 23:13
Eto sada cu vam napisati kako sam ''naletjela'' na vas:
Sinoć kasno, po povratku s posla, googlala sam u potrazi za - brezom -. Naime, potrebno mi je stablo breze, cca 3 m, debelo oko 15 cm. Od tog stabla  napravila bih vaze - tegle - žardinjere, u koje bih za koji mjesec aranžirala cvjetne dekoracije za vjenčanje moje mlade susjede.
Prvo sam pisala  Kompostani firme Zrinjevac, no tamo, naravno nitko ne odgovara, onda samkrenula dalje.... naletjela na ovaj forum... i eto me ovdje.
Ja stablo breze još uvijek tražim. Iako ovo nije mjesto baš za tu potragu. Ako imate ideju, otvorena sam za savjete i ideje.
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2009 u 00:04
perla dobro nam dosla..draga sto rece,da ti ovo nije pravo mijesto za potragu za stablom breze?jesi ziva?LOLimas ovde podforum o drvecu,pa otvori temu,mozda ti netko moze pomoc..smile113
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2009 u 07:58
Originalno poslano od člana Perla Perla napisao:

Eto sada cu vam napisati kako sam ''naletjela'' na vas:
Sinoć kasno, po povratku s posla, googlala sam u potrazi za - brezom -. Naime, potrebno mi je stablo breze, cca 3 m, debelo oko 15 cm. Od tog stabla  napravila bih vaze - tegle - žardinjere, u koje bih za koji mjesec aranžirala cvjetne dekoracije za vjenčanje moje mlade susjede.
Prvo sam pisala  Kompostani firme Zrinjevac, no tamo, naravno nitko ne odgovara, onda samkrenula dalje.... naletjela na ovaj forum... i eto me ovdje.
Ja stablo breze još uvijek tražim. Iako ovo nije mjesto baš za tu potragu. Ako imate ideju, otvorena sam za savjete i ideje.

Clap.....malo procackaj okolo po nasim forumima....puno njih ima stabla i cvijeca i sadnica i svega...barem te mogu uputiti gdje mozes nabaviti brezu.....
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2009 u 21:08
možda da probaš preko oglasnika ako nekome smeta ovo prekrasno drvo pa ga ruši
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 14:35

Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 14:39
a super suuuuu!!!!!! zgodni su i ovi kaj rupia nije na sredini!! ma odlično gogsice!!
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 14:41
slatko jakooooooooooooooooooooooo
Na vrh
lollypop View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 214
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollypop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 14:53
ovo sa stakalcima je super. stalno to mislim probati pa nikako. 
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 15:02
buba, vidiš zakaj se moraš vratiti
jassi to i tebe čeka
lolly - to su ti moji radovi s kojima sam počela jer sam mislila da je najlakše raditi na staklu (ne treba stavljati lak, pa onda ne opere se jer je sa donje strane ... ha, ha klasa optimist) a nisam ni znala da postoji krakle i puno toga što sam od tada vidjela i čula zato   naprijed
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 79>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.