Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 79> |
Korisnik | |
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala na buketiću
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
perla...ima jos toga za vidjeti.....i dobrodosla...
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Perlice, pretpostavljam da se baviš nakitom ili ???
Dobrodošla nam ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Gogs
![]() Ovo se zove ispiracija!!!
Radovi su zaista pre,pre,prekrasni...tako nježni i prozračni...
Ma super su.
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Perla dobro nam došla.
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
velo ti je tanki papir ,deblji od salvete ali tanji od decupage papira i nije tako sjajan (meni ljepši od decup. kod kojeg su boje jake) |
|
![]() |
|
ruža sa str. 17 14x23, tulipani 9x20, a ovalni na najširem dijelu 10,5 a visina 14cm možeš slikicu staviti i na čavao ali i trakicu pa u prozor npr, (danas radim nešto što je vidljivo s obje strane jednako-bez podloge i ne znam kako da to slikam a da se vidi da je to to) |
|
![]() |
|
Alma ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 50 |
Ovaj je bio namjenjen gogs
![]() A tebi velika dobrodoslica i naravno
![]() |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Oprosti Alma, malo sam se ufurala. Tebi i ostalim članicama hvala na dobrodošlici. Bavim se i nakitom, ali i drugim rukotvorenjima, zato sam ostala pafff, kad sam naletjela na vas i vaše prekrasne sličke. Nisam naravno uspjela sve temeljito prošnjofkati, ali za oko su mi pali CD-i i vrečice za vino. Super ideja, odlična izvedba.... |
|
![]() |
|
perlice, kada ćemo vidjeti tvoje radove
|
|
![]() |
|
Na sličice mojih radova ćete morati malo pričekati. Pri predstavljanju na topic sam napisala da sam malko nevješta u manipulaciji s kompićem, a i da se ponekad gubim na forumima, među temama, pa lutam...
Čim se malo izvještim i čim savladam stavljanje slikica (za koji dan), malko ću se hvaliti. Ja sam ovdje ''novo sjeme'', al zapravo, ja sam staro drvo koje stalno uči, a umrijeti će bedasto!!! |
|
![]() |
|
Eto sada cu vam napisati kako sam ''naletjela'' na vas:
Sinoć kasno, po povratku s posla, googlala sam u potrazi za - brezom -. Naime, potrebno mi je stablo breze, cca 3 m, debelo oko 15 cm. Od tog stabla napravila bih vaze - tegle - žardinjere, u koje bih za koji mjesec aranžirala cvjetne dekoracije za vjenčanje moje mlade susjede. Prvo sam pisala Kompostani firme Zrinjevac, no tamo, naravno nitko ne odgovara, onda samkrenula dalje.... naletjela na ovaj forum... i eto me ovdje. Ja stablo breze još uvijek tražim. Iako ovo nije mjesto baš za tu potragu. Ako imate ideju, otvorena sam za savjete i ideje. |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
perla dobro nam dosla..draga sto rece,da ti ovo nije pravo mijesto za potragu za stablom breze?jesi ziva?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
možda da probaš preko oglasnika ako nekome smeta ovo prekrasno drvo pa ga ruši
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
a super suuuuu!!!!!! zgodni su i ovi kaj rupia nije na sredini!! ma odlično gogsice!!
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
slatko jakooooooooooooooooooooooo
|
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
ovo sa stakalcima je super. stalno to mislim probati pa nikako.
|
|
![]() |
|
buba, vidiš zakaj se moraš vratiti
jassi to i tebe čeka lolly - to su ti moji radovi s kojima sam počela jer sam mislila da je najlakše raditi na staklu (ne treba stavljati lak, pa onda ne opere se jer je sa donje strane ... ha, ha klasa optimist) a nisam ni znala da postoji krakle i puno toga što sam od tada vidjela i čula zato naprijed |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |