Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 104> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slike za 5, ovaj park stvarno mora biti divan u proljeće-ljeto
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
......priroda je stvarno carobna sada pod snijegom ovako usnula djeluje smirujuce samo gledajuci ju, pozzzzz
![]() |
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Slikice su prekrasne,prave umjetničke...
Što volim snijeg, makar malko i makar na brdovitom Sušaku!
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
eh sad..dva dana nije bilo dovoljno da naučim nazive kvartova
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
napokon sam se sjetila slikati košaru,samo se malko metvica naljutila zbog presađivanja i mraza,ali bit će dobro,nadam se
![]() ovo je prije farbanja ![]() a ovo malo dotjerana i sa metvicom (malo pokunjenom) ![]() netko ju zaboravio ispod šljive... ![]() irisi i još nešto čega se sad nemrem sjetiti su potjerali puno prije vremena ![]() ![]() kao i mladi luk u koji su ušetale krtice ![]() ![]() posađeni božuri drže pupiće (nadam se da će opstati) ![]() i jucca se lijepo primila ![]() ![]() čini mi se da se ružice dobro drže..pelceri bez teglica ![]() i cotula hispida se lijepo drži ![]() ![]() na žalost ![]() ![]() zeznuo me put ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
ajde molim te reci mi kako napreduju reznice hibiskusa što si dobila, kako si ga zakorjenila |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
TiAa_1 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zujalice,za sada je hibiskus na zimovanju u podrumu,a u početku je bio malo u vodi..jako se nadam da će se fino primiti
![]() Tia,draga moja, hvala i jedva čekam pelcere one tvoje anđeoske trube ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Dobro da sam se vratila 1 str.prije.Htjela sam te pitati,kakve hibiskuse imaš
![]() ![]() Ova 3 slika,iz Sarajeva,je fenomenalna.Ne mogu je se nagledati
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kontesa odusevila si me sa fotkama iz Sarajeva,predivne su!A najvise sam se zadrzala na onima gde su patkice,naravno.
![]() |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
[QUOTE=kontesaa]zujalice,za sada je hibiskus na zimovanju u podrumu,a u početku je bio malo u vodi..jako se nadam da će se fino primiti
![]()
dobro kažeš "zujalice", zaista zujim po forumu u potrazi za inf kako zakorjeniti hibiskus, naime uskoro bi porezala neke grančice i htjela bi ih zakorjeniti da ih mogu nekome pokloniti jer imam predivno stabalce (1m visine), a ima prekrasne, crvene cvjetove, ne smijem ga pustiti da se previše raširi jer preko zime mora u dnevnu...
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
nije se osušio pa pretpostavljam da se primio,u podrumu je gdje je relativno toplo, budem slikala biljčice u zimovalištu idući vikend (samo da se sjetim)
![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
I ponovo sam prošetala tvojim vrtom i mene zadivljujete vi koji imate velike vrtove kakva sve "čuda" radite, e kad bi moj bio malo veći..... prekrasno je kod tebe.
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Listajuci ove predivne albume biljaka u tvojoj temi naletih i na ovaj gore dio,pa sam morala da napišem ,da takav dio grada ne postoji u Sarajevu,bar ja za njega ne znam,a živim u njemu..I ako te ponovo put dovede u ovaj divni grad javni se,pa da pijemo kafu...... ![]() I još jednom da dodam sve je predivno u ovom tvom cvijetnom kutku ![]() |
|
![]() |
|
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
![]() Ova austrougarska građevina je se prije rata zvala Jajce kasarna,a kako se danas zove ne bih vam znala reći.A za prvu sliku nisam baš sigurna koji bi to mogao biti dio grada?
|
|
![]() |
|
MARKEZIT ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 301 |
Pa ovdije kod tebe ima svašta lijepog fotke su me oduševile
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
A ja došla vidjeti dali ima "snježnih" slika iz Zagorja!!!
![]() |
|
![]() |
|
Sarajke moje drage,šteta što se nismo dogovorile prije puta,imala sam čist dovoljno vremena za kafičice i druženje
![]() ![]() neke biljčice su u "zimovalištu" ili uobičajenim nazivom,u podrumu ![]() ![]() fuksijama izgleda paše,a bila sam ih skroz ošišala jer su me naljutile njihove uši i rijetke grane ![]() ostići užicani od Sashe ![]() ![]() ![]() ova hebica je malo nadrapala,čini mi se,ali nadam se da će se ipak izvući ![]() ali se zato asteri dobro drže (puj puj da ih ne ureknem) ![]() ![]() Andrea ima snježnih slika samo me malo uspavala zima,ali da zadovoljimo ipak tvoju želju ![]() ispod ovog silnog snijega je kamenjar,a Florijanu je tak zima da ni fućkat nemre ![]() ![]() dvorište je dobilo novog,privremenog stanovnika,ali šefica nije bila zadovoljna s njim pa ga je čak i pokušala grebati ![]() ![]() ![]() možda zato što mu je falio kaputić ![]() malo snježnih radosti pa bris na toplo ![]() i pogleda na drugi brijeg ![]() sve u svemu,jedva čekam proljeće i sunceee ![]() aha da,ipak je nešto cvijetalo,ali u kući, kaktus je imao krasnu boju,crvenu iznutra,a nekakva tamno rozasta izvana (ne vidi se dobro na slici) ![]() jaglac i dalje neumorno tjera pupove,ali lišće mu nije baš reprezentativno više ![]() i cvate jedna kalanhoa,ali trebam ju uslikati ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
ovaj pelcerić sam posadila prije nekih mjesec, dva i nagradio me malim cvijetićem (božikovine su na kavi rekle da je to neka vrsta begonije)
![]() a ovo su neki novi,a neki već stari gradski,mamini miljenici ![]() ![]() ![]() ![]() joj kad će više to proljeće da posadim današnji ulov na brdo ![]() ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() na prvoj slici cini mi se da jeste jedna vrsta begonije,imala sam to nekad...a druga slika me osvojila ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |