Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kontesin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kontesin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 104>
Korisnik
Poruka
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2008 u 08:39
Slike za 5, ovaj park stvarno mora biti divan u proljeće-ljetoSmile
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2008 u 11:31
......priroda je stvarno carobna sada pod snijegom ovako usnula djeluje smirujuce samo gledajuci ju, pozzzzzTongue
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2008 u 14:50
Slikice su prekrasne,prave umjetničke...
Što volim snijeg, makar malko i makar na brdovitom Sušaku!Smile
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2008 u 22:18
eh sad..dva dana nije bilo dovoljno da naučim nazive kvartova Wink koji je dio Sušak,bako? 
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2008 u 23:44
napokon sam se sjetila slikati košaru,samo se malko metvica naljutila zbog presađivanja i mraza,ali bit će dobro,nadam se Smile
ovo je prije farbanja

a ovo malo dotjerana i sa metvicom (malo pokunjenom)

netko ju zaboravio ispod šljive...

irisi i još nešto čega se sad nemrem sjetiti su potjerali puno prije vremena

kao i mladi luk u koji su ušetale krtice Confused

posađeni božuri drže pupiće (nadam se da će opstati)

i jucca se lijepo primila smile213 u proljeće smještaj na pravo mjesto

čini mi se da se ružice dobro drže..pelceri bez teglica

i cotula hispida se lijepo drži Thumbs%20Up

na žalost Unhappy aloe vera se stvarno mora unijeti unutra preko zime na kontinentu

zeznuo me put Unhappy

Zagorski bregi
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 14:36

ajde molim te reci mi kako napreduju reznice hibiskusa što si dobila, kako si ga zakorjenila

Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
TiAa_1 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 3
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TiAa_1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2009 u 22:12
Smile Wink  pa tu ima puno lipih stvari..., čestitam Clap Clap
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2009 u 22:42
zujalice,za sada je hibiskus na zimovanju u podrumu,a u početku je bio malo u vodi..jako se nadam da će se fino primiti Smile
Tia,draga moja, hvala i jedva čekam pelcere one tvoje anđeoske trube Wink i sličice tvog đardina Smile

Zagorski bregi
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2009 u 23:15
Dobro da sam se vratila 1 str.prije.Htjela sam te pitati,kakve hibiskuse imašsmile156Pa nisam uopće ovo sve vidjela.nadam se da će ti se,tj,da se već je,sve primilo.Ako nije,a ima jošWink
Ova 3 slika,iz Sarajeva,je fenomenalna.Ne mogu je se nagledatismile71
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2009 u 11:22
kontesa odusevila si me sa fotkama iz Sarajeva,predivne su!A najvise sam se zadrzala na onima gde su patkice,naravno.
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 08:59
[QUOTE=kontesaa]zujalice,za sada je hibiskus na zimovanju u podrumu,a u početku je bio malo u vodi..jako se nadam da će se fino primiti Smile

dobro kažeš "zujalice", zaista zujim po forumu u potrazi za inf kako zakorjeniti hibiskus, naime uskoro bi porezala neke grančice i htjela bi ih zakorjeniti da ih mogu nekome pokloniti jer imam predivno stabalce (1m visine), a ima prekrasne, crvene cvjetove, ne smijem ga pustiti da se previše raširi jer preko zime mora u dnevnu...

Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 15:18
nije se osušio pa pretpostavljam da se primio,u podrumu je gdje je relativno toplo, budem slikala biljčice u zimovalištu idući vikend (samo da se sjetim) smile42 izgleda da i ja kao i biljčice spavam nekakav zimski san smile49

Zagorski bregi
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2009 u 13:56
I ponovo sam prošetala tvojim vrtom i mene zadivljujete vi koji imate velike vrtove kakva sve "čuda" radite,  e kad bi moj bio malo veći..... prekrasno je kod tebe.
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2009 u 14:53
Originalno poslano od člana kontesaa kontesaa napisao:

eh sad..dva dana nije bilo dovoljno da naučim nazive kvartova Wink koji je dio Sušak,bako? 

Listajuci ove predivne albume biljaka u tvojoj temi naletih i na ovaj gore dio,pa sam morala  da napišem ,da takav dio grada ne postoji u Sarajevu,bar ja za njega ne znam,a živim u njemu..I ako te ponovo put dovede u ovaj divni grad javni se,pa da pijemo kafu......Smile
I još jednom da dodam sve je predivno u ovom tvom cvijetnom kutkuSmile
Na vrh
jasminaaa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jasminaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2009 u 15:07

Ova austrougarska građevina je se prije rata zvala Jajce kasarna,a kako se danas zove ne bih vam znala reći.A za prvu sliku nisam baš sigurna koji bi to mogao biti dio grada?
Na vrh
MARKEZIT View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 301
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje MARKEZIT Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2009 u 15:28
Pa ovdije kod tebe ima svašta lijepog fotke su me oduševilesmile55
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2009 u 00:16
A ja došla vidjeti dali ima "snježnih" slika iz Zagorja!!! Wink
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2009 u 15:52
Sarajke moje drage,šteta što se nismo dogovorile prije puta,imala sam čist dovoljno vremena za kafičice  i druženjeApprove i moram priznati da me se Sarajevo jako dojmilo,a ljudi oduševili Thumbs%20Up

neke biljčice su u "zimovalištu" ili uobičajenim nazivom,u podrumu Wink dobar dio za sada preživljava,ali ne baš sve...

fuksijama izgleda paše,a bila sam ih skroz ošišala jer su me naljutile njihove uši i rijetke grane

ostići užicani od Sashe Embarrassed ne znam zašto,ali dio je ipak uginuo,a imali su i pupiće Confused

ova hebica je malo nadrapala,čini mi se,ali nadam se da će se ipak izvući

ali se zato asteri dobro drže (puj puj da ih ne ureknem) smile72

Andrea ima snježnih slika samo me malo uspavala zima,ali da zadovoljimo ipak tvoju želju Approve

ispod ovog silnog snijega je kamenjar,a Florijanu je tak zima da ni fućkat nemre smile42

dvorište je dobilo novog,privremenog stanovnika,ali šefica nije bila zadovoljna s njim pa ga je čak i pokušala grebati smile96

možda zato što mu je falio kaputić Wink

malo snježnih radosti pa bris na toplo

i pogleda na drugi brijeg

sve u svemu,jedva čekam proljeće i sunceee Thumbs%20Up

aha da,ipak je nešto cvijetalo,ali u kući, kaktus je imao krasnu boju,crvenu iznutra,a nekakva tamno rozasta izvana (ne vidi se dobro na slici)

jaglac i dalje neumorno tjera pupove,ali lišće mu nije baš reprezentativno
više

i cvate jedna kalanhoa,ali trebam ju uslikati smile202

Zagorski bregi
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 20:41
ovaj pelcerić sam posadila prije nekih mjesec, dva i nagradio me malim cvijetićem (božikovine su na kavi rekle da je to neka vrsta begonije)

a ovo su neki novi,a neki već stari gradski,mamini miljenici Smile

joj kad će više to proljeće da posadim današnji ulov  na brdoWink

Zagorski bregi
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 20:45
kontesa!
na prvoj slici cini mi se da jeste jedna vrsta begonije,imala sam to nekad...a druga slika me osvojila
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 104>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.