Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Chat - Brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Chat - Brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5556575859 113>
Korisnik
Poruka
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 09:55
ok ja plavusa, kaj s tom trojcom..hehehe
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 09:59
e jassi, bus naucila :)

vjerujem u vanzemaljce (pa nisu valjda bedasti zemljani jedini stanovnici svemira, no no), u djeda mraza (da da sto posto postoji, provjereno, pitaj klince), a kaj mislis da bi milka bila fina da ju ne radi svizac koji zamata cokoladu??? a a hoces reci da ne postoje...a a? smile102 pa onda nema nikakvog razloga da ne povjerujem u to kak ste ti i hippy "ozbiljne zemske".
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 10:03
a to, pa narafski d apostoje, jucer nakon gogsinog vina su dva svizca radila mi nered po stanu tak da sam ujutro morala posprematsmile96
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 11:09
bum ju pokupila ili bolje da ju ti meni doneseš skup s ostatkom gipsa.Mam ti je stan lakši kad sam tulike tega ondnesla
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 12:00
gogs, mislim da si negdje greskom pm napisala u chat :)
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 13:44
ma jok, odgovorila mi je zatermosicu, gogs se pet, sam razmela..gipseke napravim do kraja tjednaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 13:59
hippy...kaj kuham vino  sutrekaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...ihaaaaaaaaaaaaaaa...
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 14:09
 e da zlijala sam ti odljeve pa ti zracunam kad dojdes, i salveta mam histericnih za tebe narafski, jer moje oke to nemreju gledati, pa bus uzela kaj oces...jucer stigla posliljka...hehe jeftino dam samo da prodam, navali narodeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...se su tvoje, zemi nofcanik..hihihi, i meni donesi sve kaj sam te zamolila pls
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 14:10
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

hippy...kaj kuham vino  sutrekaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...ihaaaaaaaaaaaaaaa...

more...još ga nisam pila ove godine
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 14:11

e da zlijala sam ti odljeve pa ti zracunam kad dojdes, i salveta mam histericnih za tebe narafski, jer moje oke to nemreju gledati, pa bus uzela kaj oces...jucer stigla posliljka...hehe jeftino dam samo da prodam, navali narodeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...se su tvoje, zemi nofcanik..hihihi, i meni donesi sve kaj sam te zamolila pls

Naravano draga.....ponjeću i Blagajnički izvještaj......sa uplatnicama i isplatnicama.....da se ne pogubimo u našem knjigovodstvu
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 14:12
e da, bus onda pila koka kod mene...hehehe....dojdi dojdi kod mene ti je najlepse v gostima, i svakaj imadem..tran tran tran...dofuraj malogaaaaaaaaaaa, a mores i velikoga ak oces da ide u moju supu po kutije kaj imam za tebe..one metalne
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 14:12
to knjigovodstvo sam mi razmemo, neg si zapamtila kaj danas moras napraviti?? jel opce idete vas dve tam???
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 14:13

e da, bus onda pila koka kod mene...hehehe....dojdi dojdi kod mene ti je najlepse v gostima, i svakaj imadem..tran tran tran...dofuraj malogaaaaaaaaaaa, a mores i velikoga ak oces da ide u moju supu po kutije kaj imam za tebe..one metalne

Joj ak bumo pile vino...onda bumo sigurno postale " tople, drage i mile osobe "
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 14:13
joj ja ti to  bas ne verujem mila, nema nam pomoci..........
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 14:15

joj ja ti to  bas ne verujem mila, nema nam pomoci..........

...da...možda da se počnemo baviti uzgojom nečega.....možda bi postale "prave osobe "....
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 14:16
nisam u to sigurna o hobite moj dragi
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 14:16
neg gle kak ljeva jel idete u kupovinu ????? joj ja nemrem s tonijem, ajde po narudzbu pls pls pls
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 14:17

neg gle kak ljeva jel idete u kupovinu ????? joj ja nemrem s tonijem, ajde po narudzbu pls pls pls

drgi moj hobite...sam pošalji narudžbu.....se ti prinesem zjutro
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 14:18
grem na PP ti citabu napisati, fala lepa hobiticu
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 14:31

grem na PP ti citabu napisati, fala lepa hobiticu

Evo draga, kak bi pravi hobiti ( kao ti i ja )

trebale imati i uređenega vrteka
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5556575859 113>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.