Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 113> |
Korisnik | |
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ok ja plavusa, kaj s tom trojcom..hehehe
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
e jassi, bus naucila :)
vjerujem u vanzemaljce (pa nisu valjda bedasti zemljani jedini stanovnici svemira, no no), u djeda mraza (da da sto posto postoji, provjereno, pitaj klince), a kaj mislis da bi milka bila fina da ju ne radi svizac koji zamata cokoladu??? a a hoces reci da ne postoje...a a?
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
a to, pa narafski d apostoje, jucer nakon gogsinog vina su dva svizca radila mi nered po stanu tak da sam ujutro morala pospremat
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
bum ju pokupila ili bolje da ju ti meni doneseš skup s ostatkom gipsa.Mam ti je stan lakši kad sam tulike tega ondnesla
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
gogs, mislim da si negdje greskom pm napisala u chat :)
|
|
![]() |
|
ma jok, odgovorila mi je zatermosicu, gogs se pet, sam razmela..gipseke napravim do kraja tjednaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
hippy...kaj kuham vino sutrekaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...ihaaaaaaaaaaaaaaa...
|
|
![]() |
|
e da zlijala sam ti odljeve pa ti zracunam kad dojdes, i salveta mam histericnih za tebe narafski, jer moje oke to nemreju gledati, pa bus uzela kaj oces...jucer stigla posliljka...hehe jeftino dam samo da prodam, navali narodeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...se su tvoje, zemi nofcanik..hihihi, i meni donesi sve kaj sam te zamolila pls
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
more...još ga nisam pila ove godine ![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Naravano draga.....ponjeću i Blagajnički izvještaj......sa uplatnicama i isplatnicama.....da se ne pogubimo u našem knjigovodstvu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
e da, bus onda pila koka kod mene...hehehe....dojdi dojdi kod mene ti je najlepse v gostima, i svakaj imadem..tran tran tran...dofuraj malogaaaaaaaaaaa, a mores i velikoga ak oces da ide u moju supu po kutije kaj imam za tebe..one metalne
|
|
![]() |
|
to knjigovodstvo sam mi razmemo, neg si zapamtila kaj danas moras napraviti?? jel opce idete vas dve tam???
|
|
![]() |
|
Joj ak bumo pile vino...onda bumo sigurno postale " tople, drage i mile osobe " ![]() ![]() |
|
![]() |
|
joj ja ti to bas ne verujem mila, nema nam pomoci..........
|
|
![]() |
|
...da...možda da se počnemo baviti uzgojom nečega.....možda bi postale "prave osobe ".... |
|
![]() |
|
nisam u to sigurna o hobite moj dragi
|
|
![]() |
|
neg gle kak ljeva jel idete u kupovinu ????? joj ja nemrem s tonijem, ajde po narudzbu pls pls pls
|
|
![]() |
|
drgi moj hobite...sam pošalji narudžbu.....se ti prinesem zjutro ![]() |
|
![]() |
|
grem na PP ti citabu napisati, fala lepa hobiticu
|
|
![]() |
|
Evo draga, kak bi pravi hobiti ( kao ti i ja ) ![]() trebale imati i uređenega vrteka ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |