Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Chat - Brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Chat - Brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 113>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2009 u 13:31

??????smile60

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2009 u 13:21
sve skupa vas lijepo molim da prestanete sa negativnim postovima
ako imate neke primjedbe na bilo koga riješite to s tom osobom u provatnim porukama
a ako ne možete obratite se administratoru

lijepo vam piše u pravilima da svađe više neće biti dozvoljene

sve takve postove ubuduće brišem....bez obzira tko ih napisao

Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2009 u 13:13
nemrem, draga, nemrem. azdaja koja kontrolira web pristup veli da nemrem na taj site s posla :)
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2009 u 11:08
znam ali malo ispuhujem tu hormoneeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2009 u 11:06
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

a ja??????????????????????[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot101.gif" height="60" width="60" align="absmiddle" alt="smile43" />

pa ti si stalno TAM
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2009 u 11:05
a ja??????????????????????smile43
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2009 u 11:01
Nina, jel možeš doći malo na chat?
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2009 u 11:01
oki doki, onda iza 19,15 se vidimo :)
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2009 u 09:34
ihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vidimo se danas, kak sam rekla kod mene iz a19,15 jer j etoni na sportuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2009 u 09:32
jutar tete, maskota je pospana i zijeva tak jako da bu progutala i monitor i kolegu iza monitora :) jucerasnji koncert u lisinskom bio je fantastican. blackmore's night preporucam za slusanje i gledanje :)
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 16:20
nis, sve smo se zdogovorile. ali fakat imam bocu super vina, sam nije za kuhanje nego onak cistaka uzivanje :)
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 16:14
Originalno poslano od člana Ninochka Ninochka napisao:

e sad bi me jos i plavushom zvala? pa zbilja....hippy ti mene zafrkavas danas, a malo :)

ma ti si naša ( mislim na udrugu ) maskotica...kak bi ja tebe zezala
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 16:09
e sad bi me jos i plavushom zvala? pa zbilja....hippy ti mene zafrkavas danas, a malo :)
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 16:08
draga mislim da je ovo totalni Miss Understanding
...al nema beda...bumo to face to face
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 16:01
ma nema sanse mene u hobite :), meni su ti draze ove tete s macevima, a i s lukovima mogu proci:

Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 15:58
ja imam termin u subotu... la la la la
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 15:50
Originalno poslano od člana Ninochka Ninochka napisao:

nema sanse da ste niti jedna od ovih dviju. elfovi su gracilni, mirni, jednostavno unose mir u sve oko sebe, a ti jassi si ko vjeverica iz tko je smjestio crvenkapavici :) hippy je postala jos hiperaktivna od tvog utjecaja. vas dvije mozete biti sam onda dva fakina od hobita koji non stop rade pidarije i zafrkavaju sve zivo i nezivo :)

vidim da ste se zdogovarale da bute pile sutra, uzifajte. neki drugi dan ti onda dorufam salvete :)

ma glet i nju...koliko ja znam i ti spadaš med hobi(s)te...stoga..zvoliš zvrcnuti jassi i zdogovoriti termin
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 15:42
nema sanse da ste niti jedna od ovih dviju. elfovi su gracilni, mirni, jednostavno unose mir u sve oko sebe, a ti jassi si ko vjeverica iz tko je smjestio crvenkapavici :) hippy je postala jos hiperaktivna od tvog utjecaja. vas dvije mozete biti sam onda dva fakina od hobita koji non stop rade pidarije i zafrkavaju sve zivo i nezivo :)

vidim da ste se zdogovarale da bute pile sutra, uzifajte. neki drugi dan ti onda dorufam salvete :)

Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 15:09
Pa zna se ko nosi krunu.....
idem ja nešto mackati po jednom loncu pa da mogu za vama klipsati pooolako...

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 15:06
pogodi kojaj e koja hehehe
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 113>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,329 sekundi.