salvetna kuhinja-saška |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Shasha...
![]() Mislim da tvoja šogorica živi za salvetnu tehniku, i da je to načim života.
Šteta što nije htjela staviti sama svoje radove jer s pravom ima što pokazati...Prava je umjetnica...
Sve mi je lijepo,ali ja sam se ipak zapiknula za onaj rad sa ljubičicama u sredini i sa rubom o njih...savršeno...
A što se salveta tiče...i ja se preporučam...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Draga moja ovo je meni prekrasno! Za tebe što si nam pokazala
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno!
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ma kaća,danas sam kupila te roza ružice,bum ti poslala(to nisu salvete nego maramice
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Hvala ,u moje ime i u ime moje šogorice.Da Bubi,to je ta,ma nikak da ju nagovorim da stavi slike pa sam sad ja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
prekrasna kuhinja,prekrasni detalji,bravo za vrijedne ruke tvoje sogorice..usput,ako ima jos koju salveticu na roze ruzice,mazni je obavezno..
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ovo je ona kuhinja o kojoj si mi pričala........sad sam stvarno ostala bez teksta....mislim kuhinja iz snova definitivno!!!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bogme se je naradila, od stolčića do lustera, a ove salvetice na zidnim pločicama i na stolčiću su mi baš simpatične
|
|
![]() |
|
ovo je stol na terasi koji je davno radila i kako je bio samo lakom za salvetnu pofarban,ona ga je micala svaki put kad je kiša bila da se ne razmoči.Prvi rad
![]() i jastučići
![]() ![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Ovo je za dušu odmoriti... predivno...
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...ma svaka vam pjevala....ma preslatko...boje i motivi ....diiivnooo...pozdravi svoju šogoricu...nisam valjda falila "titulu"...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
evo i detalja.Natavno,salvetna
|
![]() |
|
Da se malo hvalim radovima svoje šogotice(kad se ona sama neće).Kako sam ja sad par dana kod nje ,ja sve prebacujem ovdje da mogu gledati kad sam doma.Ok.možete i vi
![]() Ona je prošlo proljeće cijelu kuhinju renovirala ,kako ja velim,u salvetnoj tehnici
![]() Ako nađemo slike stare kuhinje budem ih naknadno ubacila da se vidi razlika.
Evo kuhinje.....i detalja....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |