cleopatrina djela |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 16> |
Korisnik | ||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
nema na čemu i drugi put. .
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|
hoćemo nove radove
|
||
![]() |
||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
|
Evo cure da vam konačno pokažem i ja koji novi rad, bilo bi ih i više, ali duuuugo traje ovo prebacivanje slika. .pa evo barem nešto. .ništa posebno.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
dakle, cleopatra...ne znam šta bih izdvojila....preeeekrasno...jedno bolje od drugog...ovaj cvijetni set mi je mrak...
![]() |
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
ovo sa rižinim papirom...to si ga lijepila izvana pretpostavljam?
|
||
![]() |
||
|
Hvala Miško. .Da, lijepila sam ga izvana i na njega stavljala motiv. . |
||
![]() |
||
|
prekrasno je...taj rižin papir tako da finoću neku...meni je to super!
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Cleo...sve ti je lijepo, ma kao i uvijek...ti već imaš svoj still
![]() Možda bi izdvojila flašu jer je zaista posebna i drugačija od viđenog ![]() ![]() ...i da...ove tvoje čaše, niske, super su mi oblika.... ![]() |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
odlično!
![]() |
||
![]() |
||
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
|
divno...
![]() a ti kazes nis posebno
![]() |
||
![]() |
||
nera7 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
|
Prekrasno!
![]() |
||
![]() |
||
|
Cure, puno hvala na pohvalama. . |
||
![]() |
||
|
Gortyna draga, nekako mi se čine svi radovi jako jednostavni, nekako prazni. .nemam baš neku inspiraciju zadnjih dana, ali sam kod bake našla neka stare tanjure koje ne koristi, pa reko da ne stoje idem ih ukrasiti. .i eto to je to. .ali hvala ti svejedno. .
![]() |
||
![]() |
||
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
|
Tanjur s trešnjom/višnjom je najbolji!
|
||
![]() |
||
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
|
ovaj prvi tanjur, pa vazica s rižinim papirom, pa crno-bijela boca, ma zapravo meni su svi tvoji radovi favoriti
![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
preljepo draga,kao i uvijek..ajde da ipak nesto izdvojim,ova predzadnja boca mi je mrak
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala cure.
![]() ![]() |
||
![]() |
||
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
|
Prekrasni radovi!
Nemogu ništa izdvojiti kao najljepše! ![]() |
||
![]() |
||
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
|
Prava majstorica!
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |