Uskršnja radionica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 13> |
Korisnik | |
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
super!!! joj imat će bome kaj za farbat, baš će biti veselo!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
kupila sam kalupe sa ovčicama pa ću ipak nešto napraviti
![]() do kad to treba biti gotovo?
![]() |
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Budem izlila i tanjuriće, nagovorile ste me
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Da,Proljeće,još kad Esmeralda i Manči naprave ove gipsane ukrase,klinci će farbati tjedan dana.Tako je i za njih i za nas najbolje,Esmeraldu nagovorimo da i tanjure izlije pa nam ni košare ne trebaju
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
I meni se sviđa taj tanjur... a koliko je velik?
A za jaja od stiropora sam već prije sa bubamarom razgovarala... To je možda najbolje da ih mi samo kupimo,a da djeca sam ukrašavaju kako im se sviđa...A niti ta jajca nisu skupa...
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
....taj kalup za tanjirić je odličan...
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Potpisujem |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
U lumosu sam kupila kalup za tanjuriće.
|
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Manči,to sam ja tako nekako mislila.Kupimo jaja,plastična ili od stiropora,neka ih klinci ofarbaju i samo poljepimo trakice da mogu visiti.Takve bi ideje i trebale,nešto jednostavnije.Zadnji puta smo malo zakomplicirale,nismo računale na manjak vremena.
Mislim da ću morati do Zg,Esmeralda,di si taj kalup za tanjur kupila?To i meni treba.
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Ideja, možebitna....
..zadnjih godina je bilo za kupiti jaja od stiropora koja su ukrašena papirom i imaju traku za visiti....čini mi se Konzum.....preko tog njihovog papira oboja se ili nalijepi kao decoupage vlastita sličica zeka, koke i sl....pa djeca tim jajima mogu ukrasiti Uskršnju granu u vazi...
....kasnije ću slikati što imam doma.....
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala Franjica! Ovo mi je zaista veliko zadovoljstvo raditi za dragu dječicu da se i oni malo razvesele
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Esmeralda - triput HURA, HURA, HURA, nije me bilo četiri dana i nekakva je čudna atmosfera, bljak, bljak, bljak, sva sreća da se uvijek netko nađe pozitivan i podari nas dobrim, toplim vibracijama.
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Joj krasno,ma može Esmeralda.Preslatki su tanjurići.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Imam kalup za ove tanjuriće,pa ako može poslužiti za nešto napravim i to
Ovako odprilike
|
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Mislim da bum nakraju i ja samo novčiće!
Niš - bacam se na skupljanje plastike! Tak i tak mi kisela voda paše pa bu bilo flaša! ![]() |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Tako sam i ja uplatila za božićnu akciju, ali za ovu mislim sudjelovati... materijal sam počela već skupljati....
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
I ja ću uplatiti nešto novčića, pa me isto zanima da li je taj račun što je prije napisan,da što prije uplatimo da oni koji idu znaju s čim raspolažu
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ni ja baš nemam ideja iako nisam u blaženom stanju
![]() pa bih ovaj put sudjelovala samo novčićima
jel da uplatim na onaj račun gdje smo i prije uplaćivali ?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |