Saara - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 56> |
Korisnik | |
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
divno, sve izgleda onako starinsko i nostalgicno
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Hvala, hvala...kad me uhvali inspiracija napravit ću nešto opet. Nekako ne mogu na silu. Čekam da mi dođu jaja iz nb-a pa ću i to pokušat
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Evo jedne kutije koju sam napravila mom najboljem prijatelju.
![]() ![]() ![]() Ljepša je u živo, ali što se može. |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
draga ovo je krasno, daj bum ti ja prijatelj..hehehe
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti. Ma znaš ja ne mogu na silu pa zato toga nema puno. Samo kad me uhvati da znam točno što želim. Hvala
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
hehe polako samo mila, svako ima svoj tempo, bravo, jako lijepo
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
predivna je komodica....
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Bravo Sara, baš romatična komodica.
![]() |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
jako lijepa komodica. . |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Saara, prvo da ti se
zahvalim na salveticama koje su stigle, predivne su, a onda da ti samo kažem da nemam riječi kojima bih opisala ovu predivnu kutiju, zaista je prekrasna, nemoj ni raditi na silu, radi samo kad inspiracija dođe, sve ostalo je bez veze... |
|
![]() |
|
Baš ste drage. Fala
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
stvarno lijepo.......da tako i ja tek kad me copi inspiracija onda radim turbo....bravo draga...stvarno lijepo
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Saara, zaista si je majstorski napravila...sviđa mi se ta umjernost detalja, jako dobro napravljena podloga...a i ova ideja sa unutrašnjosti ladice ti je super..Svaka pohvala, draga moja
![]() |
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
nemam rijeci. cista fantazija.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
prekrasno, tako decentno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
saara odusevljena sam komodicom,prekrasna je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
divna je, jednostavna, a prekrasna
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |