kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 80> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
saara drago mi je da ti se sviđaju moji radovi,hvala puno na lijepim komplimentima..
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
danas je neki produktivan dan za sve. sve ljepse od ljepsega. ne znam uopce sto kazem kad je lijepo napravljeno, lijepa salveta, lijepa ona kantica, onda ove posudice ma...
![]() |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
ajme kaća predivno ti je ispalo sve ali ovaj kako ga nazvati, čup je zaaaaakon, ženice, e da si bliže bome bi samnom u Vicenzu ali sa svojim radovima da pokažemo nešto mada in croatia
![]() |
|
![]() |
|
cure hvala puno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
i meni je vrč najljepši iako nema zamjerku ni na ostalo
![]() |
|
![]() |
|
hvala draga ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Prekrasno,vidim da si i ti u fazi sređivanja tegli za proljeće
![]() Vrč...patim na takve stvari pa nemam ni riječi za njega
![]() |
|
![]() |
|
hvala shasha,e da pocela i ja sređivat tegle...a da nam nece bit malo presareno,bojin se..vrc ti je u mbm 41,50,pa kako hoces.
![]() |
|
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
Ma men sve lijepo!
Ko "slika"kako bi se reklo! |
|
![]() |
|
ivona,ljubice malena hvala najljepsa ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Vrč,za sad nebi.Dosta gnjavaže će ti biti sa onim teglama.Takvih ima i kod nas no nisam gledala(u stvari zapamtila)cijenu.Bitne su mi tegle.
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Baš si lijepo uklopila salvetu, vidim kod tebe je sve puno cvijeća, ti si ovdje glavna za radit pitare, super su mi svi.
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Stvarno si teglice uredila kao bombončeke, sve mi se čini da neće ni biti "jako" važno kakvo je cvijeće kad su tegle prelijepe!
|
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Pa draga tvoji radovi sve jedan ljepši od drugog, jednom riječju predivno. .
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Jaglaci, mačuhice... predivno predivno.. ma stvarno si maher na tom polju!!
A budem ja uskoro dobila svoje? ![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
kaca krasno je sve, bas proljetno
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Kaća osvježila si mi dan svojim novim radovima.
Posebna si kao i inače. Sve m je lijepo, ali salvetica je posebna...
![]() |
|
![]() |
|
cure drage,svima veliko hvala na prekrasnim komplimentima
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |