Uskršnja radionica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 13> |
Korisnik | |
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoće li biti što od posjeta dječici?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Vidiš da nam super ide...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
sori shasha...bilo me strah da će pobjeć...ne bum više......
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Nemojte zachatavati temu.Nisam zločesta no imamo dva chata na forumu
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
franjice, pa gdje si nam ti?? da ti velim da te ogledala čekaju...
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Fala dragom Bogu, opet ste se zalaufale i po običaju ista ekipa na okupu, bravo curke, pardonček i buckasta majkica!
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
![]() ![]() |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Šefi,to ja o akrilnim temperama pričam.Nebuš kuću mogla farbati sa time
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Sasha- daj poslikaj pa stavi da vidim kakva je kantica. Sad lagano krećem u potragu za farbom za kuću pa bum hodala po centrima po Zg. Morti naletim na nekaj!
|
|
Tu se igramo
|
![]() |
|
Treba te od litre uzeti,ja sam sad bijelu ,od 1l ,našla za 30kn (drugih trenutno nije bilo)no 36 nije puno.Tako sam zadnji puta plačala u euroshopu,one kaj smo im nosili.
|
|
![]() |
|
e pa onda bi bilo zgodno kupiti par tih boja...i meni je nekako bilo čudno jer je ipak litra u pitanju....
|
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Meni se ta tempera čini jako jeftina,u knjižari sam vidjela 250ml 34,00kn
|
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
evo baš sam sad našla novu ideju za uskrs ....
http://www.hobbyart-chemaco.hr/default.asp?IDCat=52&IDArt=397 |
|
![]() |
|
ja sam vidjela u nb netu akrilne tempere u bocama od 1 litre za 36 kn, sad ne znam jel to skupo il jeftino jer nisam nikad to kupovala, no meni se čini prilično jeftino....ima bijla, žuta, narančasta, crvena, svijetlo plava, tamno plava, smeđa i crna. e pa sad ko se više kuži nek veli pa da znam jel bi kupila...
|
|
![]() |
|
Slatke ovčice!
![]() Računajte da bum pribavila boje za klince da imaju s čim bojati. Kak ste krenule s izradom treba i na farbu misliti. Neznam da l bum mogla ići pa me zanima ko bu skupljal materijal za uskršnju radionicu? |
|
Tu se igramo
|
![]() |
|
esmeralda imaš ih u chemacu za kupit. 58 kn dođu.
|
|
![]() |
|
ove ovčice oni imaju, sjećam ih se od zadnji put no nema to veze jer nema dovoljno vremenana radionici za izradu figura, dok mi zamiješamo gips pa dok ga uliju pa dok se osuši i tako to, bolje donijeti gotove, a onda će si i sami moći napraviti te ovčice jer imaju kalupe....super iris!!!
|
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Joj ovčice su tak slatke,nisam još vidjela takve
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
znači idete negdje krajem trečeg mjeseca...e super...onda nije panika
![]() |
|
![]() |
|
još se nismo točno dogovorili kad bi se išlo al sigurno dva tjedna ili tjedan prije uskrsa....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |