Silvekin dnevnik |
Odgovori
|
Stranica <1 2829303132 47> |
| Korisnik | |
Tija
Cvjetni guru
Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 07 Veljača 2009 u 22:10 |
|
danas smo svi mi kontinentalci savršeno iskoristili neradnu subotu i bili po našim vrtekima i nešto radili
![]()
|
|
![]() |
|
| Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa
Cvjetni guru
Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 08 Veljača 2009 u 23:02 |
|
ma ti si nevjerovatna
|
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
SilveK
Neukroćena biljka
Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 09 Veljača 2009 u 23:16 |
|
Sijem...prerano je, ali ipak sijem
![]() Prvo sam si pripremila 10 teglica, mislila sam da bu dosta, ma kaj god , još sam dodala 6, i svejedno je to bila lutrija kaj posijati pobjednici su bili 6-8 vrsta rajčice, paprika, digitalis, incarvillea, stolisnik, dature...ostalo sam pozabila..i naravno, sjetila sam se da sam pozabila posijati peruanske jagode i još par vrsta...uskoro druga runda sjetve a kam sve smjestiti, malo je već gužvasto ...evo jednog dijela:![]() |
|
![]() |
|
Triša
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 10 Veljača 2009 u 09:33 |
|
Svašta tu ima zgodnog, a kako tek uredno izgleda.
|
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Horti
Odrastao grm
Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 10 Veljača 2009 u 11:41 |
|
Juupi! Imaš Incravilleu. Kad nikne šuma klijanaca zovi me u pomoć za rasađivanje
.
|
|
![]() |
|
proljeće
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 10 Veljača 2009 u 13:01 |
|
Silvek evo me malo kod tebe...čitam šta sve sadiš i kako si aktivna i padne mi na pamet kako bi to izgledalo kod tebe da živiš u primorju... Da li bi ti imala vremena za jest i spavati??? Nemoj me pogrešno shvatiti ali čitam i ne vjerujem kako si neumorna...moj duboki naklon...
|
|
![]() |
|
gioiaa
Cvjetni guru
Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 09:59 |
|
svaka cast SileK
,a ja se sve dvoumim i sve mislim da je jos rano sejati
|
|
![]() |
|
domingo
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 19:04 |
|
Bravo Silvek
slićno je i kod mene.......znam kako sam prošao prošle godine pa mi gotovo ništa nije uspijelo. Zato sad imam mali staklenim uz kuću i uvijek je temperatura i do 7-8 stupnjeva veča nego vani. |
|
![]() |
|
Mamaa
Neukroćena biljka
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 19:43 |
|
Jedino što mogu reči je
|
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
SilveK
Neukroćena biljka
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 21:37 |
|
Horti, bum ti spremila malo sjemena
![]() Domingo, dobra je ideja staklenik....u budućnosti ga namjeravam nabaviti ![]() Otkud mi tolika energija? neznam da li sam to već negdje napisala, ali na jednom liječničkom pregledu su mi dijagnosticirali da mi organizam dolazi u "normalu" ne kad sam u stanju mirovanja, nego kad se pokrenem - drugim riječima, moram "zujati" da bi se dobro osjećala aleluja na vrtu, tam je navek posla ![]() Danas sam konačno obrisala jednu biljku s popisa želja - vilburnum opulus, kupila sam ju u jednom vrtnom centru za samo 24 kn . Ali nisu još dobili sjeme i lukovice, tak da sam jednostavno morala još nekam otići vidjeti dal ima sjemena, i razočarala se, nema još ničeg novog...i opet sam kupila nekaj kaj već imam, jer možda niknu neke nove boje tog cvijeća Moram hitno u baumax u Vž, jer pasem tu oči na forumu kakve biljke se nabavljaju, a u Čakovcu ničeg ![]() |
|
![]() |
|
Triša
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 21:52 |
|
Hej Silvek, niti u Rijeci još lukovica nema, sve staro što je ostalo od lani, ali kad dođu lukovice mislim da ću morati još nešto i ja, pa razumijem tu ovisnost.
|
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Tija
Cvjetni guru
Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 13 Veljača 2009 u 09:08 |
|
Zbilja Silvek da mi ovisili o našim čakovečkim "vrtnim Centrima" vrteki bi nam zgledali jako siromašno.
|
|
![]() |
|
SilveK
Neukroćena biljka
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 14 Veljača 2009 u 18:31 |
|
Danas sam odjurila u Baumax po nove biljčice....unatoč njihovim cijenama morala sam nešto kupiti
- gloriosu, dalije, anemone, mix nerine, ljiljan i zephyranthus, hymenocallis i sjeme jednogodišnjeg plamenca, pakujca i suhe ruže krilate bijele...stavila sam sliku u temu opet smo se ponovili.Vrijeme je , hladno i puše hladan vjetar...ali i vrijeme je za sijati bob, nabrzak sam ga posijala na vrt, i malo graška, za ranu berbu.A u teglicama sve niče, paradajzići, incarvillea, achilea.... sad sam na brigama kam sve smjestiti, morala bum neke biljčice maknuti s prozorske daske da male bebalice imaju dosta svjetla za rast![]() |
|
![]() |
|
Triša
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 14 Veljača 2009 u 19:44 |
|
Što se tiče rasta i moje su biljkice izdužene, iako su pred samim staklom, jedva čekam da vidim što si sve sijala, odoh vidjeti.
|
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
shasha
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 15 Veljača 2009 u 09:37 |
|
Silvek,ti buš imala berbu prije nego ja počnem saditi išta na vrtu.Meni se čini da je još previše hladno za prčkati po vrtu,a i mokro je.
|
|
![]() |
|
Triša
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 15 Veljača 2009 u 10:05 |
|
Ja bih isto sadila neko povrće, a gore kažu seljani ništa prije prvog maja, pa to je glupo, sadit ću ja ove godine prije, tko ih šmirgla, šta oni znaju, oni još uvijek imaju starinske metode, budem ja lijepo kopirala Silvek tebe i sve ostale, pa ću vidjeti što i kako.
|
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
iris
Neukroćena biljka
Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 15 Veljača 2009 u 10:18 |
|
eh da je meni malo te tvoje hiperaktivnosti
|
|
![]() |
|
SilveK
Neukroćena biljka
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 15 Veljača 2009 u 21:04 |
|
Bob treba sijati čim prije, najkasnije u 2. mjesecu, jer je kasnije posijan jako neotporan na crne uši koje ga napadaju, a i grašku ne smeta hladnoća za klijanje, a obožavam ga, pa da nešto izraste prije.
Triša, ako misliš sijati prije, možeš i sijati prešin, njemu ne smeta hladnoća za klijanje, a ionako mu treba do 30 dana da nikne, a osim toga, niti luku neće štetiti hladnoća Niknuo je digitalis sad još samo čekam dature i papriku. Danas sam odlučila probuditi amarilise iz zimskog sna, iznjela sam ih dolje s tavana gdje su bili na hladnom i tamnom (u kutiji) i dobro sam ih zalijala. Dva jaglaca iz mačje sobe sam presadila van: sad, nisam sigurna da li će se priviknuti na hladnoću, ali nutra jednom nije pasalo, pa sam morala. Ciklame sam već prije preselila na tavan, tam je hladnije, baš krasno cvatu![]() |
|
![]() |
|
gioiaa
Cvjetni guru
Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 16 Veljača 2009 u 09:29 |
|
sto si jalace stavljala na tavan?moji su napolju u zemlji,citave zime
?hocu reci jaglace...
|
|
![]() |
|
SilveK
Neukroćena biljka
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 16 Veljača 2009 u 16:16 |
|
Gio, kupila sam dva jaglaca pred mjesec dana u Baumaxu, u tegli....a više im nutra nije pasalo, nadam se da budu se priviknuli vani
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 2829303132 47> |
|
Tweet
|
| Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |