Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 58> |
Korisnik | |
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predivni su ti radovi, baš mi je drago da si nam pokazala. Svatko novi donese nešto novo.Bravo, s nestrpljenjem čekamo nove radove.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
izzy, radovi su ti predivni. .i baš lijepo što si nam se pridružila. .
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Izzy kao prvo dobro nam došla!!!
![]() Kao drugo radovi ne da su ti dobri nego su fantazija...uživala sam gledajući ih...Moram priznati da si pravo osvježenje na ovom dijelu foruma i točno se vidi na imaš svoj stil, što mi je opet izuzetno drago.
Satovi su me jednostavno oduševili, da li ih prodaješ???
Netko je već prije spominjao satove ali se ne sjećam da sam ih vidjela kao gotove radove.
Tvoji su
![]() Sve pohvale....
Čini mi se da si išla na neke radionce pa ako ti nije problem da kažeš šta si sve učiila...
Još jednom bravo i drago mi je da si nam došla!!!
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Hmmm, ne prodajem satove (a ni ostalo) jer nisam bila baš sigurna koliko se ljudima sviđaju što je i jedan od razloga što sam "upala" u ovaj forum, da dobijem bar malo feedbacka od osoba koje se bave time! Satovi su uglavnom bili namjenjeni "kućnoj" uporabi...
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Zadnje što sam uspjela napraviti je ona zdjelica sa cvijećem s vanjske i unutarnje strane, a to sam radila na Lumosovoj radionici prije 2 tjedna - to mi je prva radionica u životu. Inače sam, kao i većina ovdje, samouka tako da na radionici nisam naučila ništa što već prije nisam isprobala ili vidjela na netu ili u časopisima (iako sam se nadala da hoću ali je teško stisnuti sve u 2 sata radionice)! Tako da mislim da ću i dalje ići onim principom instinkta, logike i metode "pokušaj - pogreška"!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Ponovo sam sve pregledala, satovi su stvarno otkriće, nešto stvarno novo, odlično radiš, baš smo sretni što si nam pokazala slike.
Zaslužuješ
![]() ![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
i ja se pridruzujem pohvalama i divljenju za satove...volila bih i sama nesto slicno pokusati...odusevljena sam...
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Jesam li dobro shvatila, lijepiš salvetu, bojaš (i preko salvete?) i na kraju lakiraš.
|
|
![]() |
|
Evo me s terena, huh! Hvala cure, vaše pohvale mi puno znače! Sanjam - dobro si shvatila - prvo salveta (ili decoupage papir) pa boja pa lak. U slučaju one moje zdjelice sa cvijetovima išao je najprije Sotile crackle lak, pa salveta pa boja pa onda opet salveta koja se vidi s vanjske strane zdjelice pa lak. Inače kod satova nakon salvete ubacim rižina papir pa onda obojam jer mi taj papir da finu strukturu, onako vene...
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Draga moja...radovi su pravo osviježenje...vrlo lijepe kombinacije motiva i vrlo pedantna izvedba.......posebno su mi se svidjeli satovi.....
![]() ![]() Ovaj bi u potpunosti odgovarao i za moju kuhinju ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Imam jedan sat koji čeka pravu inspiraciju, ali prvo moram razmisliti odakle da mu priđem. Ako gdje zapnem, pitam te, jer ti si majstorica za to.
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
hahaha i ja ga tamo vidim
|
|
![]() |
|
Pitajte sve što vas zanima premda sam još jaaaako daleko od nekakve majstorice! U međuvremenu sam napokon uspjela složiti jednu kutijicu s "podvodnim" motivima. Mala je, a i shvatiti ćete zašto!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I na kraju, otkrivam uporabnu funkciju zbog čega je i kutijica rađena, molim bez smijanja! ![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() |
|
![]() |
|
Čini se, zar ne? Ali nije, obični lak u spreju (za aute) i to u jednom sloju! Nikako da se odlučim na taj kristal lak, nekako mi je preskup...
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
krasno ti je...a u 2k si utrljavala prah ili boju?
|
|
![]() |
|
Onaj porporina prah, tamniji brončani...
|
|
![]() |
|
znam koji..imam ga...stvarno ti je super kutija!! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |