Voćnjak,povrtnjak,cvijetnjak pod ružinim prolazom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3456> |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala Štefice, idem danas do tebe,i tvoje je krasno
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
danas sam opet bila vrijedna i posijala sam još ovo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() možda sam još nešto ali se ne mogu momentalno sjetiti. Ak jesam izvještaj slijedi
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ovo Hana izgleda predivno, plava je i moja miljenica, nisam znala da postoji ova roza lavanda.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Roza lavanda, pa što je to - čudo, kao i sve ostalo - kad to procvjeta hana ne mičem se iz tvog cvjetnjaka.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
postoji,postoji.... sad još da i nikne,nitko sretniji
|
|
![]() |
|
znala sam da ima još nekaj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hana, ovo je predivno
|
|
![]() |
|
hvala ti Otok, drži palce da uspije
![]() |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Držim i ja palce da uspije. Bravo Hana za izbor. stvarno prekrasne biljke s nekima imam jako dobro iskustvo.poz..
|
|
![]() |
|
hvala Baka Bea
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Draga ovo ja zovem IZBOR, sve neobično za naše "vrteke" a prekrasno i raznovrsno i jedva čekam vidjeti. Samo pišem popis kud sve idem.
|
|
![]() |
|
samo ti piši a skupa budemo išle do Bee
|
|
![]() |
|
znam da zvuči nevjerojatno ali je istinito, u ponedjeljak sam posijala lavandu Elegance sky i danas su već tri niknule. To je vrsta lavande koja cvate prve godine,evo kak izgleda a sliku mojih nikulih stavim sutra
![]() |
|
![]() |
|
Seni izgleda da je uspjelo!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() na ovoj zadnjoj slici se vidi početak cvjetova i ako se ne varam to bi trebala ukloniti da ne iscrpljuje biljke.Seni da to potrgam ili da još ne diram? |
|
![]() |
|
primio se i jedan ceanothus a tri su na žalost uvenula
|
|
![]() |
|
današnji ulov
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ulov je super, zanima me kad ćeš saditi Dalie. Ja sam nešto dobila pa me zanima.
|
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Hana, ovi tvoji jasmini dobro izgledaju. Baš mi je drago. Ja sam čula da se teško zakorijene pa nisam ni probala.
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Hana,
![]() |
|
![]() |
|
pozdrav prije svega! Tija dalije ću saditi krajem ožujka,mislim da je još ipak prerano. A za BB niće svašta pa me zato ni nema na forumu jer imam brdo posla,vi najbolje znate kako je to. Osim toga smo jučer srušili jedan orah (KONAČNO) pa sam sva slomljena.Preudarnički smo krenuli ali glavno da jesmo
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |