kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 80> |
Korisnik | |
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa di je kaća.. da nije možda bolesna?
Ako jesi.. ozdravi nam brzo!! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Evo da vas obavijestim da nam je Kaća živa, zdrava, lipa i vrijedna kao i obično. I da malo uzurpiram njenu temu, da vam kažem da smo se mi Splićanke našle na piću jučer, i uživale.............
I da vam kažem da su Kaćini pitari još lipši uživo, jer nas je svaku posebno obradovala poklonom, ja se svoga ne mogu nagledati ..........
I još sam od Iris i Kaće dobila toliko salveta da mi ništa više ni ne treba, imam za obljepit cijeli stan.
Eto, da se zna da ne piju kavu samo purgerice, ne damo se ni mi Dalmošice iako nas je manje..............
Pozdravljam tete salvete od jučer - Iris, Kaću, Vanju i Rose i šaljem vam poljubac, a tebi Kaća još jednom hvala na pitaru, prekrasan je. Čak su se i moji muški oduševili..............
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
baš nam je bilo lijepo na kavi
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
vanji,iris,dori i rose,beskrajno simpaticnim i dragim curama,velika
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Kaća, draga, ja već mislila da si odustala od druženja sa nama. .
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
nisam draga odustala od druzenja s vama,to nikako,samo sam si uzela malu stanku u komentiranju.drago mi je da su ti se svidjele salvetice ![]() jos nesto vezano za nase jucerasnje druzenje,zao mi je sto nam se nisu mogle pridruziti jazz i cvita,obaveze su ih sprijecile..cure drage,nadam se da cete sljedeci put bit s nama ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ovaj pitar je sad moooj....na drugoj strani su ruže i isto su prekrasne ali moja ljubav su suncokreti
![]() |
|
![]() |
|
vanjin poklon...sa obadvije strane
![]() ![]() |
|
![]() |
|
a ovo su dobile dori i rose
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris puno hvala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
evo slikica
![]() |
|
![]() |
|
hvala jos jednom,i na postavljanju slikica i na prekrasnoj slici i na pelcerima,sjemenju,sadnicama i salvetama
![]() |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Kao i uvijek predivni radovi naše drage kaće. .sve pohvale. .
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ovaj pitar sa zadnje slike je moj,vec sam mu nasla mjesto,predivan je i sto reći već hvala kaća!
![]() |
|
![]() |
|
hvala draga,pusa velika od mene ![]() |
|
![]() |
|
lutko draga nema na cemu,drago mi je da ti se svidio pitaric ![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
ajmeee, blago vama
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala draga,isto se bojim da sam dosadila i bogu i vragu i vama,sa svojim pitarima..ovo su bili zadnji moji,ove vrste,iman jos par koje mi je dala sestra,ona se stufala decoupaga prije nego je pocela,i gotovo,zatvara se butiga ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
kaća od pitara...tak bum te odsad zvala...stvarno su ti krasni...kad se samo sjetim onog božićnog s onim dućanom odmah mi sline cure...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |