Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kaca-moja salvetna..
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kaca-moja salvetna..

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 80>
Korisnik
Poruka
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2009 u 21:25
Pa di je kaća.. da nije možda bolesna?
Ako jesi.. ozdravi nam brzo!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2009 u 09:21
Evo da vas obavijestim da nam je Kaća živa, zdrava, lipa  i vrijedna kao i obično. I da malo uzurpiram njenu temu, da vam kažem da smo se mi Splićanke našle na piću jučer, i uživale.............
I da vam kažem da su Kaćini pitari još lipši uživo, jer nas je svaku posebno obradovala poklonom, ja se svoga ne mogu nagledati ..........
I još sam od Iris i Kaće dobila toliko salveta da mi ništa više ni ne treba, imam za obljepit cijeli stan. 
Eto, da se zna da ne piju kavu samo purgerice, ne damo se ni mi Dalmošice iako nas je manje..............
Pozdravljam tete salvete od jučer - Iris, Kaću, Vanju i Rose i šaljem vam poljubac, a tebi Kaća još jednom hvala na pitaru, prekrasan je. Čak su se i moji muški oduševili.............. smile79
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2009 u 10:12
baš nam je bilo lijepo na kavi Smile i dobila sam suuuuper pitar sa suncokretima
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2009 u 10:26
vanji,iris,dori i rose,beskrajno simpaticnim i dragim curama,velika smile79 od mene..cure gust mi je bio druzit se s vama,i nadam se da cemo sto prije ponovit ugodno druzenje.obecala sam stavit slikice pitara,u toku dana cu sigurno,također i prekrasnu slikicu koju sam dobila od iris...smile79smile73
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 320
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2009 u 10:38
Kaća, draga, ja već mislila da si odustala od druženja sa nama. .Wink. .ne znam dali si vidjela zahvalila sam ti na salveticama, prekrasne su i još jednom hvala. .smile79
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2009 u 11:28
Originalno poslano od člana cleopatra cleopatra napisao:

Kaća, draga, ja već mislila da si odustala od druženja sa nama. .Wink. .ne znam dali si vidjela zahvalila sam ti na salveticama, prekrasne su i još jednom hvala. .smile79

nisam draga odustala od druzenja s vama,to nikako,samo sam si uzela malu stanku u komentiranju.drago mi je da su ti se svidjele salveticeSmile.
jos nesto vezano za nase jucerasnje druzenje,zao mi je sto nam se nisu mogle pridruziti jazz i cvita,obaveze su ih sprijecile..cure drage,nadam se da cete sljedeci put bit s namasmile79
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2009 u 19:45
ovaj pitar je sad moooj....na drugoj strani su ruže i isto su prekrasne ali moja ljubav su suncokreti

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2009 u 19:51
vanjin poklon...sa obadvije strane

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2009 u 19:53
a ovo su dobile dori i rose

Smile

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2009 u 19:55
iris puno hvalasmile78..iman problema sa photobucketom,zato iris stavlja slicice..ajde pokazi sto sam ja dobila od tebesmile79
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2009 u 19:57
evo slikica

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2009 u 20:01
hvala jos jednom,i na postavljanju slikica i na prekrasnoj slici i na pelcerima,sjemenju,sadnicama i salvetamasmile78
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 320
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2009 u 21:27
Kao i uvijek predivni radovi naše drage kaće. .sve pohvale. .
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2009 u 21:35
ovaj pitar sa zadnje slike je moj,vec sam mu nasla mjesto,predivan je i sto reći već hvala kaća! smile79
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2009 u 22:10
Originalno poslano od člana cleopatra cleopatra napisao:

Kao i uvijek predivni radovi naše drage kaće. .sve pohvale. .

hvala draga,pusa velika od menesmile79
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2009 u 22:13
Originalno poslano od člana rose rose napisao:

ovaj pitar sa zadnje slike je moj,vec sam mu nasla mjesto,predivan je i sto reći već hvala kaća! smile79

lutko draga nema na cemu,drago mi je da ti se svidio pitaricsmile79
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2009 u 22:17
ajmeee, blago vamaSmile kaća, fakat si majstor za pitaresmile141
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2009 u 22:28
Originalno poslano od člana miškopiško miškopiško napisao:

ajmeee, blago vamaSmile kaća, fakat si majstor za pitaresmile141

hvala draga,isto se bojim da sam dosadila i bogu i vragu i vama,sa svojim pitarima..ovo su bili zadnji moji,ove vrste,iman jos par koje mi je dala sestra,ona se stufala decoupaga prije nego je pocela,i gotovo,zatvara se butigaWink
smile79
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2009 u 22:29
kaća od pitara...tak bum te odsad zvala...stvarno su ti krasni...kad se samo sjetim onog božićnog s onim dućanom odmah mi sline cure...
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2009 u 22:34
Originalno poslano od člana bubamara22 bubamara22 napisao:

kaća od pitara...tak bum te odsad zvala...stvarno su ti krasni...kad se samo sjetim onog božićnog s onim dućanom odmah mi sline cure...

LOLLOL e bas si me nasmijala draga,hvala punosmile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 80>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.