kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 80> |
Korisnik | |
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne varaš se...nisam ih ni poslikala, to je taman bilo vrijeme božićnog darivanja pa su samo letile
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
u pravu si draga i hvala na podrsci..cini mi se da nismo vidjeli slikice svih koje si napravila,ili se varam ![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
lijepe stvari ne mogu nikako dosaditi...osim toga, niti jedan nije isti...prema tome...samo ti njih radi i pokazuj...ja imam još jedan
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
kaća od pitara...tak bum te odsad zvala...stvarno su ti krasni...kad se samo sjetim onog božićnog s onim dućanom odmah mi sline cure...
|
|
![]() |
|
hvala draga,isto se bojim da sam dosadila i bogu i vragu i vama,sa svojim pitarima..ovo su bili zadnji moji,ove vrste,iman jos par koje mi je dala sestra,ona se stufala decoupaga prije nego je pocela,i gotovo,zatvara se butiga ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ajmeee, blago vama
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lutko draga nema na cemu,drago mi je da ti se svidio pitaric ![]() |
|
![]() |
|
hvala draga,pusa velika od mene ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ovaj pitar sa zadnje slike je moj,vec sam mu nasla mjesto,predivan je i sto reći već hvala kaća!
![]() |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Kao i uvijek predivni radovi naše drage kaće. .sve pohvale. .
|
|
![]() |
|
hvala jos jednom,i na postavljanju slikica i na prekrasnoj slici i na pelcerima,sjemenju,sadnicama i salvetama
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
evo slikica
![]() |
|
![]() |
|
iris puno hvala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
a ovo su dobile dori i rose
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
vanjin poklon...sa obadvije strane
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ovaj pitar je sad moooj....na drugoj strani su ruže i isto su prekrasne ali moja ljubav su suncokreti
![]() |
|
![]() |
|
nisam draga odustala od druzenja s vama,to nikako,samo sam si uzela malu stanku u komentiranju.drago mi je da su ti se svidjele salvetice ![]() jos nesto vezano za nase jucerasnje druzenje,zao mi je sto nam se nisu mogle pridruziti jazz i cvita,obaveze su ih sprijecile..cure drage,nadam se da cete sljedeci put bit s nama ![]() |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Kaća, draga, ja već mislila da si odustala od druženja sa nama. .
![]() ![]() |
|
![]() |
|
vanji,iris,dori i rose,beskrajno simpaticnim i dragim curama,velika
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |