I ja se igram... |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 25> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fantastično!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
UUUUUUUUUUU jako, jako lijepo
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Put me nanio u Mostar i u nekom "hoby artu" sam naletila na njega. Nije bio niti skup, nekih 30-tak kuna, s obzirom da su obične kutijice po 15-20 kn onda to i nije puno.
Hvala svima na pohvalama.
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Sanjam radovi su ti tako profinjeni i nježni...10+!!!
Čudo jedno kako znaš potrefiti salvetu sa bojom i predmetom...
Ormarić za ključić ti je fantazija...
Kanticu za zaljevanje cvijeća imamo slične...i ja sam nešto u tom stilu napravila...
A reci na čemu je rađena ova zadnja slika sa suncokretima? Platno ili?...
Bravo komplimenti za sve radove!!!
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ma što su ti slatki ovi mali svijećnjaci!!! jesi to kupila gotova tako ili si sam stavljala svijeću unutra??
|
|
![]() |
|
Da, vidjela sam tvoju kanticu i ona mi je i ljepša jer čini mi se da je limena a moja je obična plastična. A suncokrete sam radila na običnom komadu drvene ploče (šperploča). Hvala!
|
|
![]() |
|
Pitarići su i prije bili svjećnjaci ali svijeća je bila naljevena u njih. Sada kada su se potrošili malo sam ih ukrasila i stavila ove uloške i to je to, produžila im vjek trajanja.
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Prekrasni su ti radovi, originalni, bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
fantastično!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
varaš se...i moja je najobičnija plastika...
![]() |
|
![]() |
|
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
Bravoooo. Sve je predivno ali me oborila kutijica s ružom. Onako starinski
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Prekrasno !!!
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Wau koliko krasnih radaova na jedno mjestu.. zaista sam oduševljena... predivna kutija za ključeve.. prekrasna...
Okviri su mrak...mali svječnjaci jaaaako medni... |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Super su ti okviri
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Zanimljivi su ti okviri, baš
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tanjuri su odlični!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |