Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - zvonkica - dnevnik
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

zvonkica - dnevnik

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 13>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 08:42
Da ne bude praznoga hoda, bio je plan danas ovo rasčistiti ali je vani hladno, oblačni i nedjelja ....??? što ću , kako ću

Bez boja i cvijeća nema ljepote !
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 08:40
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 08:36
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 08:32
šALJEM JEDNU PO JEDNU SLIKU JER MI JE COMPAČ TOLIKO SPOR, VALJDA MU JE SLABO OD MENE ILI IMA  (NE DAJ bOŽE KAKAV CRV), sorry za velika slova , ne vičem na vas ali eto ostala su uključena!, prepoznajete rukopis???
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 08:30
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 08:29
Ovo je kućni, radni stol sa vrećom zemlje , u pozadini se vide  dekupaž (po Vuku!) jajca! HVALA NA  NJIMA
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 08:27
ja nisam imalo fotić, pa sam danas sve poslikala doma. Snađite se u ovom kršu:

Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 08:25
stižu slike!
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 08:17
A gdje je slika?
Baš mi je drago što si imala ugodan dan SmileSmileSmile
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 07:46
Da ne bi bilo, i ja sam došla s punom košarom poklona... ali na slici se ne vidi baš dobro jedino košara!!!
...za Perlu sam pustila darak kod FranjiceZg.
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 07:44
dobila sam masu sjemenkica ko da je Božić:
-judino drvo

-žuta penjačica

-noćna frajla (imam ih ali ova je možda neka druga)

-lantene

-kineski jorgovan

-liatris spicata ???

-roza vrtni hibiskus

-roza sljez

-mikoza   ?

-carsko oko  ?

-dalija

-suncokret

-lavahtera??? ne znam ako sam dobro prepisala

-naravno BISERAK

-duhan i
u konobi su mi pelcerići koje još moram popisati (pusa lantani na tolikom trudu, sve će ti se draga moja to dobrim vratiti!!!)
i Silveku i svima koji su svojim zelenim prstićima doprinjeli ovakvom rezultatu.
Zahvaljujem SUncu Ri na poklonu -boci ,( pa sada drugu mora napraviti za hoyu) i na salvetama i na joj fritulama i ugodno provedonom prijei popodnevu!!!   pusa kisi kisissmile83i    , voli vas Zvonkica

Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 06:01
Nakon toga kupovina, razno: vreća kisele zemlje za rododendron,
tri terakota vaze (velika i dvije male),
konačno našla Alstroemeriu
statice ili po mome sempre viva ili see lavender
karanfili
mješavina suhog cvijeća ...
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 05:54
ajme događaja jučer, ne znam od kuda početi. Radovi u vrtu i oko njega čista 0 ali društvenih događaja koš i još! smile142   s curkama u Viškovu, vrtni centar. na kavi se našle: Hoya, Triša;FranjicaZg,Jagoda, Sandra i njena prijateljica i moja malenkost (valja sam sve nabrojala?) ups 
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 00:29
laku noć ti želim, i ostatku držine smile49
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2009 u 00:24
Zvonko već spava, ide i Zvonkica, danas je novi dan, sastanak sa curkama cvijeća u Viškovu, treba se odmoriti!

P.S. u krevetu me čekaju ostale mace, griju ga!  
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2009 u 23:59
Posijeti lobeliju!, tek 25.02.!!!
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2009 u 23:39
Ma nemaš tu filozofije, ako radiš zimnicu, ista fora samo kaj umjesto npr. krastavaca kiseliš cvijet i sjemenke dragoljuba (odvojeno) i tekučina ne smije bit vruča jer onda cvijetovi izgube boju, a ovak ostanu lijepi krasni.
Budem ti potražila recept za sirup  bobica, daj me podsjeti molim te ako zaboravim.
I med s borovim iglicama je zakon, i sirup od njihBig%20smile
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2009 u 23:32
To s dragoljubom ćeš mi dati recept,a od bazge i ja radim pohance, mislim na cvijet bazge i radim sok ali od bijelog cvijeta a od crnih bobica nemam recept.
Radim i med od maslačka. Cvijet tikvica isto poham i tako imamo nešto zajedničko experimentalno!smile45MM ipak više voli meseko!
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2009 u 23:19
Naravno da hoću  smile76
Mogla si shvatiti da me privlači sve što je iole neobićno -ja sam ti žena koja npr.  kiseli cvjetove i plodove dragoljuba, radi bazgove palačinke, poha cvijet tikvica...svašta ti ja volim.
Z ti samo z glavom vrti, al sad uredno jede na početku je bio skeptičan, sad voli moje eksperimente
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2009 u 23:13
Evo ga u vazi:
< id="WebWizRTE" ="http://www.cvijet.info/forum/RTE_.asp?mode=reply&POID=0&ID=923" style="border: 1px solid rgb(165, 172, 178);" onload="initialiseWebWizRTE();" width="490" height="250">
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 13>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.