Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9293949596 104> |
Korisnik | ||
pozvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 221 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Jedva čekam da vidim da ovo što si kupila naraste....
![]() |
||
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Woooooow,dobro si se ti "ogrebla"
![]() Ak bude ovaj clematis tako crveni,daj u ljeto odma zapelcaj jednog za mene sirotu
![]() |
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
još je jedan vikend iza nas i napokon nas malo grije sunčeko pa se i u vrteku vide maaale promijene
![]() niknule su narcise (dok su zagrebačke već u cvatu na veliko),tulipani,zumbuli... ![]() ![]() ![]() ali najviše su me razveselile hrpice jaglaca po voćnjaku i dvorištu ![]() ![]() ![]() malo sam se i ogrebala za dan žena ![]() ![]() ![]() a onda sam i sama sebe počastila ![]() ![]() ![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
|
Zalutala i ja da vidim kaj se dela u Zagorju, a ono rascvjetan prostor pred zgradom. Mamini miljenici na stranice prije su mi predivni.
Uživaj!!! ![]() |
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
danas sam uspjela uhvatiti per gradskih cvijetića..pod gradskim mislim na onaj dio pred zgradom na kojem je prije raslo neko grdo grmlje pa smo to makli i sad sadimo ipak nešto ljepše
![]() jaglaci koji su prijašnjih godina ukrašavali teglice u stanu stanu,sad fino napreduju vani ![]() ![]() a ove narcise su minijaturne skroz,a zašto ne znam,ali počele su cvasti ![]() ![]() ![]() pretpostavljam da baš zbog dosadašnjeg nedostatka prostora i guštam na brdu u radovima i navlačim sve moguće cvijećke i sjemenje,a sutra ću vidjeti kakvo je stanje iza brda ![]() |
||
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
|
Ovaj tepih od šafrana je pravo bogatstvo
![]() |
||
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
||
![]() |
||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
|
Prekrasno! Sretnici! Mi smo se jedva izvukli ispod snijega, leda i umjesto da nam zasja sunce, kod nas je kiša, kiša, kiša...
![]() |
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
![]() |
||
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
|
Ma vidi ti to! Par dana sunce i sve cvjeta! Bravo kontesa. Posebno mi je draga slika šume pune šafrana!
|
||
![]() |
||
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
|
Kontesa super,nadam se da će biti još puno slika.
|
||
![]() |
||
|
Fifi,trebala si dopeljati tog svog mačka,sad kad je bi mačkobal,ovako se motao neki tankoreponja oko nje i ostalih mačaka po selu ![]() anai,draga,pa kud si ti nestala? ![]() niho,ti posadi po putu i napravi viseće mostove pa neka ostali po njima hodaju ![]() |
||
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Lijepo je, lijepo je sve!!!
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Bože sve to gledajući me očarava
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Fifi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 759 |
|
nevjerojatno.ali i moj mačak je isti taki.....samo malo veći... i voli se zavuć u ležaljku. ![]() |
||
![]() |
||
|
adenium paa ima mjesta na gruntu..dovoljno
![]() ![]() ![]() joj štefice,jedva sam dočekala sunčano i suho vrijeme da se može švrljati po dvorištu ![]() |
||
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
|
Sve se po malo budi,a to nas jako raduje
![]() |
||
![]() |
||
adenium ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
|
Draga kontesa pa ti kad središ vrt do kraja bit će to pravi raj.Koliko kvadrata vrta imaš?Jedva čekam proljeće i ljeto da šetam tvojim vrtom.
|
||
![]() |
||
|
vikend je bio nalik na radne akcije,ali napokon lijepo vrijeme i prilika da se bude vani
![]() prvo sam se jako iznenadila kada sam ugledala nešto novo..nisam sigurna je li to šumski kukurijek,ali raste ispod jabuke u društvu bršljana ![]() ![]() ![]() u subotu ujutro je naravno prva pao obilazak i virkanje po dvorištu ...budi se život polako ![]() ranuncule sramežljivo tjeraju van ![]() maćuhice su u pupovima (onu koja je u panju je krt doslovce izbacio iz panja,ali vratila sam ja nju natrag...i sad ćemo se nas dvoje nadmudrivati ![]() ![]() ![]() neki sedum je spreman za nove pobjede ![]() ![]() a drugi je malkice bojicu promijenio kao da se srami ![]() ![]() karanfilčeki su malo ofucani,ali živi i spremno čekaju svoj red ![]() ![]() a u kući cvijeta kalanhoa prepelcana ujesen,malo se izdužila zbog manjka svijetla ![]() ova ima krasne duple cvijetove,ali nikako ih pokazati ![]() naravno da sam zaboravila slikati zumbule i tulipane kako niču ![]() eh da...i obližnja šuma ima novi tepih ![]() ![]() uz rub šume i ovaj simpa cvijetak ![]() |
||
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
|
Lijep odabir biljaka, nema šta!
Sretno s uzgojem!
|
||
![]() |
||
|
hvala mamaa
![]() e da to sam htjela pitati,ali sam zaboravila i meni je ličilo na ostiće,a lat. naziv je Dimorphotheca aurantiaca i to sjeme sam zajedno sa tim sljezom kupila u mercatoneu...bumo podijelile ![]() |
||
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
|
kontesa prekrasno. Ja sam ti se tek sad prošetala imanjem i s obzirom na ovaj snijeg vani baš mi je godilo prošetati kroz divno cvijeće
![]() |
||
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9293949596 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |