handmade |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 5> |
Korisnik | |
Angel ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 00:42 |
Oduševljena s am!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno..
![]() Od kud ti ona lijepa vila molim te reci
![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Nemam riječi...hoću još!!!!
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
kuće su prekrasne...svaka čast
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
handmade ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 32 |
Leonarda, završni sloj je običan nitro lak za drvo, ali nisam baš zadovoljna jer na svijetle boje malo požute, sad ću probat sa akril sprejem, tu negdje sam pročitala da on ne žuti |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
divnooo
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
joj......krasno,draga.......reci nam samo koji ti je zavrsni sloj.......sto stavljas na kraju
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
handmade ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 32 |
Hvala Vam cure na pohvalama.Idem po materijale i krećem u akciju..
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
ne mogu se nagledat radova ti,prekrasnooooooo
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
perdivno
![]() |
|
![]() |
|
Izzy, hvala, divila sam se i ja tvojim radovima, satovi su ti jako lijepi!
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Jako lijepo!
![]() |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Pa D. ti si strašna, ja vidim osim lijepih radova i štand u gradu Krku...dooobro poznata riva
![]() |
|
![]() |
|
Bili smo u Vicenzi, ali nismo bili sami pa ti se nisam ni javljala, a i gužva me totalno izludila. Ne mogu povećaj slike, već sam objašnjavala, besplatni internet pa ne da...
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Hej kokić si bila u Vicenzi na kavici sa dragim? Ja i da sam imala tvoj broj nisam mogla zvati, zvala sam muža i vip mi mrknuo 40, pazi 40 kn za priprosti razgovor o tome da smo dobro stigli i tra la la, ma ni dvije minute,disastro.
Btw, ovaj sa natpisom Welcome je wooooow! Samo daaaaaaaj povečaj te slike, nikako da dođe do izražaja tvoj rad. ![]() |
|
![]() |
|
Hmm..Svijetlo..šala
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
handmade vise ne marimo sto su slike male,jer stvarno bi bila grehota da nam ne priustis zadovoljstvo gledanja tvojih radova,pa makar i na malim slicicama
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
prekrasan, prekrasan crepek, a što se to na vrhu svijetli. Da li je to od laka ili si nešto linerom obrađivala.
![]() |
|
![]() |
|
D. thanx došle su salvetice...Ako imaš želja, javi!
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Jako su ti lijepi radovi. Tako su romantični. Bravo, bravo
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |