I ja se igram... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 25> |
Korisnik | |
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
ovaj ormarić ti je fenomenalan. .
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično!
![]() |
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Prekrasni radovi, jako mi se sviđa to obnavljanje starih stvari, prekrasno
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Drago mi je da vam se sviđa. Imam jedan malo veći ormarić od ovoga i jedan veliki ormar tako da mislim sada napraviti komplet. Biće to puno posla ali već sad mu se radujem. |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
karniša je predivna....stvarno super ideja.....a za ormarić ne moram nigovorit da je presladak...
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Ajme predino.. karniš i ormarić.. prekrasno!!
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
stvarno predivno
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Predivni radovi na ormariću i karniši... još ako ih imaš gdje staviti i nastaviti u tom stilu- tko sretniji od tebe, em lijepo, em unikatno em si sam napravila, BRAVO!
|
|
![]() |
|
Da, imam ih gdje staviti. To će biti u sobi moje cure, malo veći ormarić od ovoga je već u "preradi", a veliki čeka...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Odlično izgleda, kao novi! I karniša je super!!!!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
steta sto nevidim sliku :(
|
|
![]() |
|
A sada? Nešto sam čačkala po photobucketu, valjda nisam napravila kaos u svojoj temi.!
|
|
![]() |
|
sad se vidi. prekrasna komoda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Uf, dobro je, već sam mislila da su mi sve slike nestale jer sam išla "organizirati" nešto u photobucketu a greške se lako događaju. Hvala, na ormariću imam još par sitnica doraditi, ali to je to.
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
sve više me iznenađuješ!! jako mi se sviđa...
|
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Prekrasno,prekrasno
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |