Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naše dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Naše dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 135136137138139 140>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 20:35
Koliko godina raste tvoj puzajući čempres ?
Moj ima 2-3 godine i malo je veći nego je bio.
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 20:06
E da sam bar malo bliže rado bih, ali toliko divnih ljudi, a tako malo vremena, no nikad se ne zna.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 18:54
Triša moram ga malo obuzdati da neide previše u širinu, akako to radim već par godina, neke grane su se i posušile, jer sam ih preveć cvaknula. U principu mislim ga očistiti odozdo, od zemlje, dati mu malo zraka( a i da se nedaj bože zmije ne zavuku). Pa sad ako se već nudiš za šišanje, može, samo ti dođi Wink.
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 10:34
Sve je lijepo ,a onaj bor -čudo neviđeno.
za vrijedne mravce.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 08:46
Draga najbolje da ti ja dođem napraviti frizuru ćempresu, ako mogu psu, valjda bih i to mogla. Super su slikice, čempres je predivan, zašto ćeš ga frizirati.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 23:36
To sa mravima sam čitala i mogu reći da funkcionira, tako da osim što se šire mladim lukovicama još se i rasijavaju Wink. A slatke su sjemenke, dok sazriju kao žute perle.
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 23:04
Originalno poslano od člana kat.rea kat.rea napisao:

Visibabe me svake godine iznenade koliko se šire i to bez moje pomoći. Ja samo nedam da ih pokose, pustim da dozore sjemenke, a ostatak naprave mravci, odnesu sjemenke nekamo i druge godine me iznenade visibabe na mjestu gdje ih prije nije bilo [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" />.

Odlicno...moram vidjeti Ima li mravi i u mom dvoristu !
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 22:50
vrt je prekrasan! smile94 ljiljani,ruze.....sve je  smile64
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 22:28
Ovo je moj puzajući čempres? kojega moram "frizirati"

p.s. nemojte gledati ovu ružnu ogradu, ali to je privremeno rješenje, koje bar malo zaustavi Reu da nije stalno u cvjetnjaku.

P.S. za veču sliku klik na nju
poruka ažurirana 01.02.2014.
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 22:22
Ovako panj izgleda danas

i izbliza

nažalost izgleda da mu je kraj,  iznutra ga pojeli crvi, kora mu je opala, bojim ga se taknuti, jer mislim da će se totalno raspasti Cry.

Ivanić-Grad
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 22:17
Ovo je moja smokva

a ovo, ma baš i ne ide ovdje ali neznam gdje bih drugdje

ako bolje pogledate vidjeti će da je bor na stalku, nema korijenja, ali se neda. Poslije Nove godine smo ga iznijeli van na terasu i sve mi se čini da za Uskrs neću praviti gnijezdo nego jaja vješati na bor. To nam se još nikada nije dogodilo, obično poslije Tri kralja iznesemo bor koji je već skroz gol, a ovaj..... kao da je jučer posječen.

Ivanić-Grad
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 22:12
Visibabe me svake godine iznenade koliko se šire i to bez moje pomoći. Ja samo nedam da ih pokose, pustim da dozore sjemenke, a ostatak naprave mravci, odnesu sjemenke nekamo i druge godine me iznenade visibabe na mjestu gdje ih prije nije bilo Wink.
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 21:52
Koja ljepota ...eh kad li ce moje tako procvjetati ... Kat.rea
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 21:47
Ovako ispred terase izgleda danas, visibabe, šafrani i pupoljci narcisa

a ovdje pored ruže penjačice izviruju zumbuli

Ivanić-Grad
Na vrh
adenium View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 203
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje adenium Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 09:50
Čekanje se isplatilo!
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 01:27
Originalno poslano od člana dada28 dada28 napisao:

Slažem se sa Trišom, što si čekala do sada? Baš ti je krasan vrt...i toliko puno cvijeća...Vidjela sam tvoje thuje, puno su šire od mojih. Da li ih orezuješ, gnojiš, okopavaš...ili sve zajedno? I jedno pitanje na kraju...a gdje je peso, molit ću lijepo?
Dada tuje okopam najčešće u proljeće, baš ih ne gnojim nešto. Prošle godine su orezane samo u proljeće, a poslije ih nismo rezali jer sam dogovarala sa jednim hortikulturnjakom da nešto malo oblikujemo, ali zbog mojih i njegovih obaveza nismo uspjeli to realizirati.
Ove slike koje sada vidite su uglavnom stare, dok mi je Lara bila živa, a ona se nije voljela slikati. Kada je vidjela fotić u našim rukama samo je podvila rep i okrenula leđa ili zbrisala Confused. Ali Rea zato nema takovih problema, pa će biti slika.
Zaboravih reći što sam čekala. Čekala sam novi kompjuter jer su mi slike ostale zarobljene u bespuću pokvarene tehnike Angry.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 01:18
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Peso se vjerovatno valja na -smile96mojoj- livadi
Ma peso se valja svugdje, a najviše voli tamo gdje ne bi smjela.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 01:17
Originalno poslano od člana adenium adenium napisao:

Vrt je krasan,sve pohvale
A glicinija je savršena,ja imam godinu dana staru,a koliko je tvoja stara i nakon koliko ti je prvi put cvijetala?

Moja glicinija je stara 13-14 godina, ali imam i mlade iz povaljenica. Mislim da su već drugu godinu imale cvijetak dva.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 01:14
Originalno poslano od člana Fifi Fifi napisao:

Ma prekrasnooooooooo smile93, a onaj panj....
takav jedan MORA biti ovo ljeto u mom vrtu,potrudit ću se...
nadam se da se ne ljutiš na ukradenoj ideji smile73
Fifi, ako misliš na onaj panj u kojemu su begonijice, on se nažalost pomalo raspada, a što se tiče ideje, ma samo kradi i ja sam neke ideje pokupila na Forumu, pa će nadam se ove godine biti realizirane.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2009 u 17:53

Originalno poslano od člana kat.rea kat.rea napisao:

to je taj drugi panj

To je bio orah, kojega ja nisam dala rušiti kada smo sagradili kuću. Odrezali smo mu 2 grane koje su smetale za krovište i 10 godina mi je radio hlad, ali je počeo trunuti na mjestima gdje su bile grane i naginjati se prema kući, pa smo ga morali ipak srušiti. Ovaj donji dio je zdrav, to je korijen, a onaj natrunuti dio je dobio mjesto pred ulazom u kuću.

Ja stvarno nemam komentara. Kad god isplaniram srediti svoje dvorište, onako kako sam zamišljala , naletim uvijek na nešto karasno što poželim ija, i sve mi se zbrka , sad me je orah ostavio bez daha. Svak čest, kozna znaClapClapClapClapWinkWink
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 135136137138139 140>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,125 sekundi.