Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 140> |
Korisnik | |
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koja ljepota
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Visibabe me svake godine iznenade koliko se šire i to bez moje pomoći. Ja samo nedam da ih pokose, pustim da dozore sjemenke, a ostatak naprave mravci, odnesu sjemenke nekamo i druge godine me iznenade visibabe na mjestu gdje ih prije nije bilo
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
a ovo, ma baš i ne ide ovdje ali neznam gdje bih drugdje![]() ako bolje pogledate vidjeti će da je bor na stalku, nema korijenja, ali se neda. Poslije Nove godine smo ga iznijeli van na terasu i sve mi se čini da za Uskrs neću praviti gnijezdo nego jaja vješati na bor. To nam se još nikada nije dogodilo, obično poslije Tri kralja iznesemo bor koji je već skroz gol, a ovaj..... kao da je jučer posječen. P.S. za veču sliku klik na nju poruka ažurirana 01.02.2014. |
|
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James |
|
![]() |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
vrt je prekrasan!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Odlicno...moram vidjeti Ima li mravi i u mom dvoristu ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
To sa mravima sam čitala i mogu reći da funkcionira, tako da osim što se šire mladim lukovicama još se i rasijavaju
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Draga najbolje da ti ja dođem napraviti frizuru ćempresu, ako mogu psu, valjda bih i to mogla. Super su slikice, čempres je predivan, zašto ćeš ga frizirati.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Sve je lijepo ,a onaj bor -čudo neviđeno.
![]() |
|
![]() |
|
Triša moram ga malo obuzdati da neide previše u širinu, akako to radim već par godina, neke grane su se i posušile, jer sam ih preveć cvaknula. U principu mislim ga očistiti odozdo, od zemlje, dati mu malo zraka( a i da se nedaj bože zmije ne zavuku). Pa sad ako se već nudiš za šišanje, može, samo ti dođi
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
E da sam bar malo bliže rado bih, ali toliko divnih ljudi, a tako malo vremena, no nikad se ne zna.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Koliko godina raste tvoj puzajući čempres ?
Moj ima 2-3 godine i malo je veći nego je bio.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
A joj, možda 20 godina. Bila su tu u početku 4 - 2 srebrna (ovi sadašnji) i 2 zelena, ali ti su stradali jedne zime kada je napadalo puno snijega i dugo se zadržao, pa ih je polomio. Kada sam te polomljene porezala, ovi su podivljali. Svake godine ih štucam sa strne ( ne dam im preveć u širinu ), ali zato sada idu u visinu
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Bit će onda ovo prilagodba. Ima tri grane i rastu u dužinu. Ja ih se bojim skratiti, a možda griješim. Pokušat ću im sutra skratiti samo vrh da se barem malo raširi.
|
|
|
|
![]() |
|
<H3>Juniperus squamata "Blue Carpet" (Borovica)
Četinjača sporog rasta, naraste do 0,50 cm, dobar pokrivač tla. Lišće srebrnoplave boje. Išla sam malo tražiti po netu i mislim da sam našla, jedino me zbunjuje visina, jer moja borovica je već 1,5 m visoka ( možda sam ja kriva). |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
Evo ga opet nestala slika
![]() |
|
![]() |
|
![]() ovu sam uspjela skinuti sa neta http://apps.rhs.org.uk/plantselector/plant?plantid=1081[COLOR=magenta] |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
Moja je pol manja, a isto tako ima raspoređene grane. Ipak ću je danas malo štipnuti za vrh. |
|
|
|
![]() |
|
amanita ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 12 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 26 |
kat.rea
Super, super, super! ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |