Anđeoske trube - Datura |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 19> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja sam unijela u kuću na prozor gdje je toplo
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...još mi ne niču posijane dature, je li još hladno????
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E super Ali ti si baš sretna moja je jedna velika otišla ali sreća pa me ti spasi. Hvala ti najljepša
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Naravno da nije prekasno,ja cu svoje tek sijati....One jako brzo rastu kad je i napolju toplije.Cvijataju istu godinu..Ja cu tek ovih dana da posijem sjeme zute dature,a bijela mi je opstala preko zime,i ako nije trajnica,opstala je... |
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
jeli netko vidio da ima sjeme ljubičaste dature za kupiti?Svega ima samo nje nema.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
I ja sam svoju posijala u vaznu ali , nije mi jasno zašto mi je propala jedna koju sam imala 3 godine i povelika bila. U kući sam je držala i malo zalila kao i prije a sad se samo stablo osušilo
![]() |
|
![]() |
|
lucija.mm ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 48 |
Ja sam svoju zasijala tek prije tjedan dana. Čini mi se da je to prekasno.
![]() |
|
![]() |
|
Božikovine ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Zasijana Datura cvjeta u prvoj godini.
Miris je fantastičan i gušt je gledati cvijet kako se otvara ... ![]() |
|
![]() |
|
amanita ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 12 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 26 |
Aj, kako so krasne! Ali , Datura vzgojena ![]() Hvala! |
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Ja sam kod kume vidjela bijele il su žute pa ću ju tražit sjemenkice.Moje cure ne diraju cvijeće pa bez brige mogu sve sadit vani,a za tuđe mačke ne odgovaram
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Je lila je bez konkurencije, ja sam ih dobila od Fatke, ali još mi nisu izvirile sve su posađene, ali izašlo je nekoliko žutih, koje sam doslovce pobrala s ceste.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
jel ima možda netko viška sjemenkicu od ljubičaste?Ta mi je najljepša!
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Kako ću postaviti sliku kad su to samo dvije grane golei i sad ne proljeće bi trebala pustati list.:Kad počne onda ću pokazati sad je ružna
![]() |
|
![]() |
|
lucija.mm ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 48 |
Joj, zaista se nadam da će se koja pojaviti. Kada ih mogu očekivati. Sada se ne usudim ništa dirati i pljeviti kako ne bi slučajno išćupala daturu. Bolje da ne znate kakva je divna bila.
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Moja bijela datura od prosle godine jos uvijek se dobro drzi..Iako je jednogodisnja moja je uspijela da prezivi u stubistu..Dobila sam par sjemnki zute dature,ali i ja još čekam,rano je sijati..I kod mene njena klijavost do sad je bila 100%
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Niho, misliš li možda na Brugmansiju?
Ako si u mogučnosti stavi sliku pa da vidimo o kojoj se biljci radi. |
|
![]() |
|
Ja imam drugu vrstu ali mi je u kući ,nema ni listić na sebi, samo stabljike ostale.A da li ta može da prezimi ili se uvijek mora uzimati sjeme od nje da bi imao tu biljku
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Za isklijavanje sjemana potrebno je zadovoljiti vlagu, temperaturu i količinu sunčeve svjetlosti.
Mi prošle godine sa isklijavanjem Datura nismo imali nekih većih problema, klijavost je bila gotovo 100%. Ove ih godine još nismo zasijali, čekamo. ![]() |
|
![]() |
|
Meni se prosle godine dogodilo to,da sjeme dature,posijena u februaru niklo tek u aprilu,kad sam posudice izbacila vani...Jako brzo nice kad je napolju ,i naravno kad je toplo...
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ja sa sijanjem u posudice nisam imala sreće. Ono što je u toplome posijano pred više od mjesec dana ništa nije niknulo, a bilo je sjemenja iz različitih izvora.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |