Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kontesin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kontesin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 104>
Korisnik
Poruka
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 19:54
Kontesa super,nadam se da će biti još puno slika.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 20:47
Ma vidi ti to! Par dana sunce i sve cvjeta! Bravo kontesa. Posebno mi je draga slika šume pune šafrana!
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 21:16
Prekrasno! Sretnici! Mi smo se jedva izvukli ispod snijega, leda i umjesto da nam zasja sunce, kod nas je kiša, kiša, kiša...
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 21:55
Ovaj tepih od šafrana je pravo bogatstvo Smile
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 21:19
danas sam uspjela uhvatiti per gradskih cvijetića..pod gradskim mislim na onaj dio pred zgradom na kojem je prije raslo neko grdo grmlje pa smo to makli i sad sadimo ipak nešto ljepše Smile

jaglaci koji su prijašnjih godina ukrašavali teglice u stanu stanu,sad fino napreduju vani

a ove narcise su minijaturne skroz,a zašto ne znam,ali počele su cvasti smile213

pretpostavljam da baš zbog dosadašnjeg nedostatka prostora i guštam na brdu u radovima i navlačim sve moguće cvijećke i sjemenje,a sutra ću vidjeti kakvo je stanje iza brda Smile
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 21:46
Zalutala i ja da vidim kaj se dela u Zagorju, a ono rascvjetan prostor pred zgradom. Mamini miljenici na stranice prije su mi predivni.
Uživaj!!! smile78
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2009 u 23:06
još je jedan vikend iza nas i napokon nas malo grije sunčeko pa se i u vrteku vide maaale promijene Smile

niknule su narcise (dok su zagrebačke već u cvatu na veliko),tulipani,zumbuli...

ali najviše su me razveselile hrpice jaglaca po voćnjaku i dvorištu Smile

malo sam se i ogrebala za dan žena WinkLOL

a onda sam i sama sebe počastila LOL izbor boje je bio brzinski jer je bilo clematisa u nekoliko boja pa da baš ne spavam tamo na brzaka uzela ovog LOL

Zagorski bregi
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2009 u 23:13
Woooooow,dobro si se ti "ogrebla"LOL
Ak bude ovaj clematis tako crveni,daj u ljeto odma zapelcaj jednog za mene sirotuEmbarrassed.Nikako da negdje na tu boju naletim
Na vrh
pozvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 221
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pozvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 09:20
Jedva čekam da vidim da ovo što si kupila naraste.... Tongue
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 09:43
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

Woooooow,dobro si se ti "ogrebla"LOL
Ak bude ovaj clematis tako crveni,daj u ljeto odma zapelcaj jednog za mene sirotuEmbarrassed.Nikako da negdje na tu boju naletim

smisli ćemo nešto po tom planu Wink

pozvana i ja jedva čekam i veselim se unaprijed Smile

Zagorski bregi
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 10:18
predivno, ja sam se neki dan mislila između bijelog i ove tvoje boje clematisa...Smile, joj veselja kad sve procvjeta!
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 10:25
lijepo si se ponovila Smile
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 19:16
Bravo, oni šumski jaglaci su prekrasni, a i ovo što si dobila je bogme pravi poklon.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 19:20
dobro si se ogrebala krasna jesmile95
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 08:29
bit će da jaglacima paše jer pola dvorišta i liči na šumu smile96
cure drage...treba znati dobro i užicati smile188 moram smisliti nekaj i za ročkas Wink

Zagorski bregi
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2009 u 12:40
Moja Kontesaa ja tebe posluša pa baš posadi sve uz ogradu i sve će ići na put, pa kome bude smetalo nek se provlači . Teško si me nagovorilasmile96
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2009 u 19:15
niho reci ti onima koji će se žaliti da je knjiga žalbe kod mene Wink

eh da,danas ujutro,izletavam iz stana (zadnji čas kao i obično) i bacim pogled prema onim mini narcisekima i nekaj mi fali,ali nemam vremena za proučavanje kad na putu vidim potrgane cvijetiće i pobacane lukovice Confused i onda me zove MKM da jel znam da je netko potrgao i počupao narcise,a ona je baš htjela uživati u njihovoj ljepoti Unhappy
nije mi jasno,ali neki ljudi očito imaju taj neki negativni nagon i negativnu energiju...ako je nekome trebala lukovica pa neka ju uzme,ali zašto bi ih bacio i zgazio po putu? baš moraju rasti one bodljikave žice kaj posadi zrinjevac pred prozorom? izgleda Sleepy

Zagorski bregi
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2009 u 22:23
Kak mi je lijepo vidjeti "vulgaris" jaglace...to su baš oni pravi jaglaci, baš me podsjećaju na djetinjstvo kad za drukčije jaglace nismo ni znaliSmile
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2009 u 21:51
celmatis je dobio svoju teglu još prošli tjedan,ali zaboravila sam slike staviti..

napokon su procvale prve narcise..pa nikako se dočekati..na žalost slikano je predvečer pa nisu baš dobre slike,ali ajde...

i zumbuli su polako krenuli

i maćuhice su ponovo procvale

a ova trava je neuništiva

u petak sam morala napraviti inventuru u vrtu svoje kume LOL
pa se tako k meni preselila djetelina,bergenia,bijeli ljiljan i još par stanovnika

jedan od cvijetnjaka za sada izgleda ovako nekako

i prvi pokušaj izrade ogradice od pruća..nadam se da to tako treba izgledati,tu smo maskirali panj od posječene šljive divljakuše,a uselit će božur

oteli su mi sat sna pa bi trebalo to nadoknaditi Smile

Zagorski bregi
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2009 u 21:53
Narcise su stvarno smile227. Super ideja s špagom za clematis Clap
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 104>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.